Jmpt BNB çevrilemiyor

Ark_Us

Kilopat
Katılım
7 Nisan 2017
Mesajlar
849
Makaleler
1
Çözümler
7
Herkese merhaba.

Elimde 8 kadar jumpt var, bunu BNB çevirip Binance hesabıma atacaktım ama saçma bir şekilde yetersiz bakiye hatası veriyor bu swap işlemini yapmak için bir miktar BNB mi lazım anlayamadım, bu swap işlemi içinde 40 sent kesecek orada 10 dolar falan var niye dönüştüremedi?

Binance ağı kullanarak bu tokeni başka türlü Binance hesaba nasıl aktarabilirim?

Note: Token MetaMask cüzdanda.
 
BSC ağındaki tüm tokenleri transfer etmek, stake etmek veya ağa herhangi bir şekilde veri yazmak için ağın ana birimi bnb kullanarak gaz ücreti (fee) ödemek zorundasın. bscscan.com 'dan ihtiyacın olacak olan gaz ücretini bakarak tahmin edebilirsin.
 
BSC ağındaki tüm tokenleri transfer etmek, stake etmek veya ağa herhangi bir şekilde veri yazmak için ağın ana birimi BNB kullanarak gaz ücreti (fee) ödemek zorundasın. bscscan.com'dan ihtiyacın olacak olan gaz ücretini bakarak tahmin edebilirsin.

Anladığım kadarıyla bir miktar BNB olmak zorunda onu değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5 TL kesinlikle atılabildiğini sanmıyorum en az bir 5 10 dolar şart gibi görünüyor.
İstersen gas feelik miktar gönderebilirim dmden bsc adresini atarsan. Çok mikro bir rakam zaten. ETH ağı gibi büyük değil ücretler.
 
İstersen gas feelik miktar gönderebilirim DM'den BSC adresini atarsan. Çok mikro bir rakam zaten. ETH ağı gibi büyük değil ücretler.

Bnc ağı evet öyle ağır ucret kesmiyor BNB ağında MetaMask adresini gönderebilirim. Gerçekten hayra geçer şimdiden teşekkürler. Ama burada DM diye bir şey yok maalesef varsa da ben bulamadım. Profil. Kısmından gönderdim 0.00050 bnb yeterli diyor MetaMask.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı