Bence “Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş” adam mükemmel uyum sağlamıştıPhoenix'in oyunculuğu muazzamdı. Biraz farklı bir joker filmiydi tabi.
Aynen, Deadpool 1-2 filmleri de gayet iyiydi, ama Joker bi efsane benceSüper kahramanlardan, Avengers'lardan filan nefret ediyorum fakat Joker, Deadpool gibi psikopat ve kötü (diye tabir edilen) karakterleri çok seviyorum. Joker filmi de gayet güzeldi.
Katılıyorum, bir daha olsa izlerim hatta eve gidince PC’yi açıp bir daha izleyeceğim, indirim birde canım sıkılırsa izlerimİzlediğim en iyi psikolojik film. Benim en iyi filmler listemde rahat ilk 3'e girer.
Az önce baktım makyajlı Joker yapılmış haline beğenmedim benPhoenix'in oyunculuğunu beğenmedim. Jack Nicholson'ın üstüne daha kimse çıkamadı. Avengers: Endgame gibi overrated bir film. Herkesin anlayabilmesi gayet normal, ona göre yapılmış bir içerik. Taxi Driver'ı örnek alınarak yapılmış bir eser, ben beğenmedim. Bir ara her yerde Joker görüyordum, artık mide bulantısı vermeye başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.