Joker filmi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Phoenix'in oyunculuğunu beğenmedim. Jack Nicholson'ın üstüne daha kimse çıkamadı. Avengers: Endgame gibi overrated bir film. Herkesin anlayabilmesi gayet normal, ona göre yapılmış bir içerik. Taxi Driver'ı örnek alınarak yapılmış bir eser, ben beğenmedim. Bir ara her yerde Joker görüyordum, artık mide bulantısı vermeye başladı.

Son düzenleme:
İzlediğim en iyi psikolojik film. Benim en iyi filmler listemde rahat ilk 3'e girer.
Katılıyorum, bir daha olsa izlerim hatta eve gidince PC’yi açıp bir daha izleyeceğim, indirim birde canım sıkılırsa izlerim😁
Phoenix'in oyunculuğunu beğenmedim. Jack Nicholson'ın üstüne daha kimse çıkamadı. Avengers: Endgame gibi overrated bir film. Herkesin anlayabilmesi gayet normal, ona göre yapılmış bir içerik. Taxi Driver'ı örnek alınarak yapılmış bir eser, ben beğenmedim. Bir ara her yerde Joker görüyordum, artık mide bulantısı vermeye başladı.
Az önce baktım makyajlı Joker yapılmış haline beğenmedim ben😥
Bana göre Joker karakterine yakışan iki kişi var;
DF016063-7A04-48E2-9242-2900A712AF38.jpeg
3C26B84B-F613-4AAC-A02A-12A8CB4FE24E.jpeg

Yine bana göre yakışmayan iki kişi var;
85DAEA5C-A352-439C-A1D1-1D8C64FFF40F.jpeg

Hele bu bence bi rezalet olmuş👇
4E022EFE-C58E-4716-B788-DBE5AF0DF606.jpeg

Sizin de görüşlerinizi öğrenmek isterim😁
Sizce 2. film gelir mi? Bence gelmeyecek ama bi umuttur yaşamak😥

Son düzenleme:
Güzel bir film olduğunu düşünüyorum. Başrol çok güzel bir çalışma koymuş ortaya. Ama güzel bulduğumu sıkça ifade etmekten çok çekiniyorum çünkü Türkiye'de herhangi bir şey popüler olduğunda kanser kitle hemen üzerine atlayıp işi mahvediyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı