Pay-to-win'in krallık kurduğu zamanlar. İyi ki bitmiş.Web archive sitesini kullanarak Joygame'in altın dönemlerine gittim... O zamanlarda bu oyunların tamamını oynayanların gözleri yaşlı...
Eki Görüntüle 1613811
![]()
S2 son silahı hep gördüm hiç oynayamadım. İçimde kaldı o oyun.
Yaptıkları saçmalıklar yüzünden bende iyi ki bitmiş diyorum, en azından altın dönemlerinde çocukken çok keyif alırdım.Pay-to-win'in krallık kurduğu zamanlar. İyi ki bitmiş.
Küçükken Pepsi kodlarını girerdim tek tek, yine de bir halt etmezdi. Warface oynardım, o da aynı. Silahlar hep 14'er gün.İlk zamanları müthişti gerçekten, grafikleri, hissiyatı falan harbiden çok iyi oyundu ama klasik oyun batırma makinesi olan Joygame bunu da mahvetti.
Yaptıkları saçmalıklar yüzünden bende iyi ki bitmiş diyorum, en azından altın dönemlerinde çocukken çok keyif alırdım.
Ben de internet kafelerden Nakit alırdım Wolfteam'e, tabi o zamanlar öyle ahım şahım bir etkisi de yoktu, anca karakterlere set alabiliyordun en etki eden değişiklik oydu...Küçükken Pepsi kodlarını girerdim tek tek, yine de bir halt etmezdi. Warface oynardım, o da aynı. Silahlar hep 14'er gün.
O söylediğin dönemler var ya, cidden altın çağıydı benim için. Odalarda erken saatlerde yer bulamıyordun, kapışıyorduk milletle resmen ölüm oyunlarına girmek için, saatlerce TS3 üzerinden klan odalarında S2 Yıkım oynardık.P2W işi 2015 ve sonrasında kendini gösterdi Wolfteam'de. 2012-13 yılları parasız da zevkliydi. Good old times.
Web archive sitesini kullanarak Joygame'in altın dönemlerine gittim... O zamanlarda bu oyunların tamamını oynayanların gözleri yaşlı...
Eki Görüntüle 1613811
![]()
Bir tek onu çok az oynadım, tek hatırladığım Joygame'in diğer oyunlarına yaptığı gibi yüksek hızla onu da batırması.Aklıma goley geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.