Joygame nostalji yolculuğu

Wilfaelor

Decipat
Makaleler
2
Web archive sitesini kullanarak Joygame'in altın dönemlerine gittim... O zamanlarda bu oyunların tamamını oynayanların gözleri yaşlı...

Screenshot_20221225_091718.png

🥲

S2 son silahı hep gördüm hiç oynayamadım. İçimde kaldı o oyun :(.

İlk zamanları müthişti gerçekten, grafikleri, hissiyatı falan harbiden çok iyi oyundu ama klasik oyun batırma makinesi olan Joygame bunu da mahvetti.

Pay-to-win'in krallık kurduğu zamanlar. İyi ki bitmiş.
Yaptıkları saçmalıklar yüzünden bende iyi ki bitmiş diyorum, en azından altın dönemlerinde çocukken çok keyif alırdım.

İlk zamanları müthişti gerçekten, grafikleri, hissiyatı falan harbiden çok iyi oyundu ama klasik oyun batırma makinesi olan Joygame bunu da mahvetti.

Yaptıkları saçmalıklar yüzünden bende iyi ki bitmiş diyorum, en azından altın dönemlerinde çocukken çok keyif alırdım.
Küçükken Pepsi kodlarını girerdim tek tek, yine de bir halt etmezdi. Warface oynardım, o da aynı. Silahlar hep 14'er gün.

Küçükken Pepsi kodlarını girerdim tek tek, yine de bir halt etmezdi. Warface oynardım, o da aynı. Silahlar hep 14'er gün.
Ben de internet kafelerden Nakit alırdım Wolfteam'e, tabi o zamanlar öyle ahım şahım bir etkisi de yoktu, anca karakterlere set alabiliyordun en etki eden değişiklik oydu...

P2W işi 2015 ve sonrasında kendini gösterdi Wolfteam'de. 2012-13 yılları parasız da zevkliydi. Good old times.
O söylediğin dönemler var ya, cidden altın çağıydı benim için. Odalarda erken saatlerde yer bulamıyordun, kapışıyorduk milletle resmen ölüm oyunlarına girmek için, saatlerce TS3 üzerinden klan odalarında S2 Yıkım oynardık. 🥲

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı