JPG Le Male Elixir ile kullanılabilecek deodorant önerisi

Axe Cherry spritz olabilir ben dior Homme inntense ile kullanıyorum iyi gibi Le Male ile de gidebilir.

Le Male Elixir ile karışmayacak erkek deodorantı önerir misiniz?
Le Male Elixir zaten tatlı, yoğun ve vanilyamsı bir kokuya sahip, o yüzden deodorant olarak çok baskın ya da parfümlü bir şey seçmemek iyi olur diye düşünüyorum hocam. Dove Men+Care Clean Comfort ya da Nivea Men Sensitive gibi sade ve sabunumsu kokular gayet uyumlu olur, karışmazlar.

Le Male Elixir zaten tatlı, yoğun ve vanilyamsı bir kokuya sahip, o yüzden deodorant olarak çok baskın ya da parfümlü bir şey seçmemek iyi olur diye düşünüyorum hocam. Dove Men+Care Clean Comfort ya da Nivea Men Sensitive gibi sade ve sabunumsu kokular gayet uyumlu olur, karışmazlar.
le male le parf anladım kral kb le male elixir çin africa önerebilirim yada dar temtation

yada arkadaşın dediği şeylerde olabilir o daha bilgili

Le Male Elixir zaten tatlı, yoğun ve vanilyamsı bir kokuya sahip, o yüzden deodorant olarak çok baskın ya da parfümlü bir şey seçmemek iyi olur diye düşünüyorum hocam. Dove men+care clean comfort ya da NIVEA men sensitive gibi sade ve sabunumsu kokular gayet uyumlu olur, karışmazlar.

Axe blue lavender var kral cok bozar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı