Bir yandan evet de işe yarıyanı var.
Hocam, helloox2 denemeyi düşündüm ama sertrifika imzalamak gerektiğinden o iptal gibi sürüm V52'de nasıl Jailbreak yapabilirim?
Bir yandan evet de işe yarıyanı var.
Hocam, helloox2 denemeyi düşündüm ama sertrifika imzalamak gerektiğinden o iptal gibi sürüm V52'de nasıl Jailbreak yapabilirim?
Hesap eski değilse çalışmıyordu sanırım. Büyük ihtimalle o da bitmiştir.
E-posta symbian S60v2'de sadece Opera mini üzerinden (symbian sürümü) Gmail çalışıyordu o da bu nisan ayında kapandı diye biliyorum. Uzun süredir N70'imi kullanmıyorum emin değil.
Norton hack en temiz yol. Gerçekten iyi bir yol izlemişsiniz. Zaten dün konuyu izliyordunuz gördüğüm kadarıyla demek başarmışsınız.Bu yöntemle yaptım hocam.![]()
Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)
Ayrıntılı anlatım yaptığım için biraz uzun gözükebilir ama son derece basit denilenleri eksiksiz yaparsanız sonuç başarılı olur .Öncelikle çokça sorulan şu sorulara açıklık getirelim.. Hack Nedir? Gerekli işlemlerden sonra telefonunuzun sistem dosyalarına erişmesini ve üzerinde düzenleme...www.maxicep.com
Norton hack en temiz yol. Gerçekten iyi bir yol izlemişsiniz. Zaten dün konuyu izliyordunuz gördüğüm kadarıyla demek başarmışsınız.
Bu yöntemle yaptım hocam.![]()
Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)
Ayrıntılı anlatım yaptığım için biraz uzun gözükebilir ama son derece basit denilenleri eksiksiz yaparsanız sonuç başarılı olur .Öncelikle çokça sorulan şu sorulara açıklık getirelim.. Hack Nedir? Gerekli işlemlerden sonra telefonunuzun sistem dosyalarına erişmesini ve üzerinde düzenleme...www.maxicep.com
Notron güzel yol.
Aferin.
Uygun coreplayer nereden bulabilirim hocam?
Bilmem? Denemedim hiç.
Bir tane coreplayer denedim hocam telefon kafayı yedi. Telegram'la WhatsApp kurdum ama.![]()
Maxicepte vardır yüksek ihtimalle. Bu arada Core Player S60V2 ve S60V3'de kaldı. Real player yoksa Smart Movie öneririm.Uygun coreplayer nereden bulabilirim hocam?
WhatsApp çalışmıyor. KaiOS forku bile öldü.Bir tane coreplayer denedim hocam telefon kafayı yedi. Telegram'la WhatsApp kurdum ama.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.