- Makaleler
- 13
Kız taş gibi olabilir ama iyi bir bine sahip değildir büyük ihtimalle. Ayrıca beyefendinin dediği gibi başka bir B-Die bu.
Kız taş gibi olabilir ama iyi bir bine sahip değildir büyük ihtimalle. Ayrıca beyefendinin dediği gibi başka bir B-Die bu.
Ballistix performansına çok ihtiyacım olmayabilir bu sefer. Ama tuning yapmadan da kullanmak olmaz.
Aldıysanız hayırlı olsun. Ben sizin yerinizde olsam 2x16 alırdım. Bazı oyunlar aşıyor çünkü 16 GB'ı.RAM konusunda hala kararımı vermedim şimdi şöyle 2 sene daha 2x8 GB gidilir mi yoksa 2x16 GB olsun çamurdan mı olsun demeli. 3D V-Cache bile olsa bellek ayarlarından performans kazanıyor tamamen gereksiz değil.
Yarın ben bunu bir sisteme takayım da, RAM'leri geldiğinde tekrar düşünürüz. Hepten teneke çıkarsa iade ederim.
Aldıysanız hayırlı olsun. Ben sizin yerinizde olsam 2x16 alırdım. Bazı oyunlar aşıyor çünkü 16 GB'ı.
Fiyatı iyi, ikinci elde bile 2K altına 2x16 bulunmuyor. Bulsan da C-Die olan en dip modellerdir, zannetmiyorum bu onlardan bile kötü olsun.
Anakart 4 slotlu değil miydi? Direkt 2x8 GB Ballistix ekleyebilirsin veya şöyle bir şey de alabilirsin aslında. 4x8 GB, 2x16 GB'ye göre OC konusunda uğraştırabilir ama.
O yüzden. 4x8 GB Ballistix yapsam 2x16'dan iyi olur mu? Bana sanki o kadar stabil olmaz gibi geldi.
@kino ürün şu an %52 inidirimde. Sizde bu indirim üzerinden mi aldınız? Bu arada en kötü ihtimalle Hynix olma ihtimali yazıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.