Jumbum güvenilir mi?

rintarou

Hectopat
Jumbum'dan birkaç parça alacağım. Lian Li'nin yeni soğutması ve PSU'su falan var. Çok hoşuma gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum kaliteli duruyor bayağı, PSU tarafından çok anlamıyorum ama tamamen Lian Li ekosistem dizmeyi düşünüyorum şu an. Fanlar, soğutma, kasa, PSU. Yeni çıkan soğutmalarını alacağım bir de.

@jumbum beğenmişken :) Compact kasa, Wireless fanlar ve strimerler ne zaman gelir?

bugün alınan ürünün teslim tarihi neden 7 ocak normalde 2 gün içinde elimde oluyordu. Hydroshift alacağım teslimat süresi korkuttu biraz
Teslimat süresine özellikle tatil günlerimizi işliyoruz ki sonra vay ürünü aldım halen kargolanmadı denilmesin, jumbum parayı aldı ürünü hala göndermedi demesin diye ;)

Teslimat süresi mart ayı olan ürünlerimiz bile mevcuttur sitemizde. Bizi tanıyan müşterilerimiz için olağan bir durumdur.

Yılsonu ve başında biraz istirahat edeceğiz haftayı kapattık. Kargolara siparişleri pazartesi günü teslim edeceğiz.

Şimdiden herkese sağlıklı bir yıl diliyoruz.

Not: Bir 360S siparişi görüyoruz sistemde eğer o size ait ise yarın 11:30 a dek kargoları teslim edip ofisi terk edeceğiz, yetişebilir ;)

Anlaşamadık sanırım hocam. Ayın son günündeyiz yani iş günü. Tatil falan da ben mi bilmiyorum acaba
-- Jumbum tatili farklı olabilir firmalar tatilleri uzatabilir demek istemiş muhtemelen.
Evet sipariş bana ait. Zaten geç teslimat olayını gördüğüm için mecburen 360S modelini sipariş geçtim. Oysa fansız olan N modeli hem fiyat olarak hem de ürün olarak daha çok işime yarayacaktı. 🙂
-- N serisini henüz depoya alamadık Şubat başı öngörülüyor.
Ayrıca kargo da dediğiniz gibi bugün çıkarsa değmeyin keyfime 😁

Umarız yetiştireceğiz ;)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı