Bugün kargoya verilse bile yarın tatil hocam. Ondan dolayı ekstra yoğunluk olacaktır diyorum. Nolur nolmaz diye öyle bir süre verilmiştir.Anlaşamadık sanırım hocam. Ayın son günündeyiz yani iş günü. Tatil falan da ben mi bilmiyorum acaba
Herhangi bir kargo bildirimi gelmedine göre yetiştiremediniz galiba. Pazartesi gününe kadar da kapalıyız diye belirtmiştiniz. Açıkçası üzdünüz. Keşke bi jest yapıp çıkarsaydınız bugün çok iyi olacaktı.Umarız yetiştireceğiz![]()
Çıktı kargonuz bugün sisteme eklendi son çıkan kargo takip numaraları.Herhangi bir kargo bildirimi gelmedine göre yetiştiremediniz galiba. Pazartesi gününe kadar da kapalıyız diye belirtmiştiniz. Açıkçası üzdünüz. Keşke bi jest yapıp çıkarsaydınız bugün çok iyi olacaktı.
Sistem de hala hazırlanıyor olarak görünce çıkmadı sandım bende. Nasıl bir kralsınızÇıktı kargonuz bugün sisteme eklendi son çıkan kargo takip numaraları.
Sipariş no nedir ?Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Geç teslimat ile ürün satın aldım. Kasımda aldığım ürünü 3 ocakta teslim edilecekti sözde. Bugün 22 Ocak ve hala teslim olmadı kesin bir zaman da veremiyorlar. Çinden aldığın ürün 2 hafta kapıma geliyor. 3 ayda nereden getiriyorlar acaba.
18129Sipariş no nedir ?
28.11.2024 tarihti siparişinizdeki ürünlerin normal teslimat tarihinden 3 hafta daha geç sürede teslim edilebileceği bilgisini 2 Ocak 2025 tarihinde bu bilgi size iletilmiş iptal talebinizi alabileceğimiz belirtilmiş. Fakat tarafınızdan dönüş yapılmamış.
Gümrüğe girdikten 3 hafta sonra teslim olur dediniz. Ne zaman gümrüğe geleceğine dair bir bilgi paylaşmadınız yani belirsiz bir tarih. Vermiş olduğunuz cevapta hala net bir teslim tarihi yok. Vaat edilen teslim tarihine göre sipariş veriyorsak iptal edin demek bir çözüm değil.28.11.2024 tarihti siparişinizdeki ürünlerin normal teslimat tarihinden 3 hafta daha geç sürede teslim edilebileceği bilgisini 2 Ocak 2025 tarihinde bu bilgi size iletilmiş iptal talebinizi alabileceğimiz belirtilmiş. Fakat tarafınızdan dönüş yapılmamış.
An itibariyle siparişinizdeki ürünün bulunduğu yükün gümrükleme süreci başlatılmıştır. Öngördüğümüz teslimat tarihi geçen müşterilerin, iptal/ücret iade gibi taleplerini hızlıca gerçekleştirdiğimizi sizde olduğu gibi müşterilerimize paylaşmaktayız. Beklemek veya iptal etmek tercih meselesidir.
Organizasyonlarımızı çok dikkatli ve hızlıca yapmamıza rağmen bazen markalardan, bazen tedarikçilerden, bazen nakliye firmalarından kaynaklı durumlar ortaya çıkabiliyor ve bu bilgileri sipariş verenlerle paylaşıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.