Just Cause 2 Türkçe yaması virüs mü içeriyor?

İlginize çok teşekkürler. Oyunu aldım deneyeceğim. İnternet problemi yüzünden giremedim foruma. Oyunçeviri güvenilir diyorsunuz fakat anlamadığım şey Dreamfall The Longest Journey Türkçe Yamasını virüstotal ile taratınca 36 adet uyarı alıyorum. Bunun sebebi nedir acaba? Steamde indirimli şu an.
Yıllardır oyunçeviri sitesiden indiririm yamaları. 3 ayda bir genel tarama da yaparım ama herhangi bir virüs çıkmıyor. Çok garip.

İlginize çok teşekkürler. Oyunu aldım deneyeceğim. İnternet problemi yüzünden giremedim foruma. Oyunçeviri güvenilir diyorsunuz fakat anlamadığım şey Dreamfall The Longest Journey Türkçe Yamasını VirusTotal ile taratınca 36 adet uyarı alıyorum. Bunun sebebi nedir acaba? Steam'de indirimli şu an.
Deneyeceğim
 
Merhaba VirusTotal Just Cause 2 Türkçe yamasında: Trapmine malicious. Moderate. ML. Score uyarısı verdi. Bu nedir bilen var mı? Yüklesem bir sıkıntı oluşur mu?

O uyarı tam olarak kötü amaçlı yazılım değil demek. Mesela ben başka bir programı indirmeye çalıştığımda bu uyarıyı almıştım ama virüslü diye işaretlenmemişti. Biraz erken oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı