Just Cause 4 alınır mı?

Pringles Kedisi

Hectopat
Daha fazla  
Çoğu konuya baktım, araştırdım, ettim ama arada kaldım. Just Cause 2 ve 3’ü bayağı sevmiştim ama bazı insanlar Just Cause 4 alma diyor, diğerleri al. Baktığım konularda da al alma diye mesajlar okudum. Sizce ne yapayım?

4 almana gerek yok, almayın. Epic Games bedava vermişti zaten.
Epic Games ücretsiz vermişti GTA 5’ten önce, 50 saate yakın oynadım, ücretsiz oynanabilir ama ücretli alınması pek mantıklı değil. 😁
Zaten oyun arkadaşımdan hediye gelecek oyun güzel mi kötü mü?
Satın alın indirin bi' ilk bakış yapın. Beğenmezseniz iade edin.

Ayrıca GamePlay videoları da iş görecektir.
GamePlay videoları hoşuma gitti oyunun.

Epic games ücretsiz verdiğinde oynamıştım. Açıkçası zevkime pek uygun değildir belki ama 2-3 saat bile dayanamadım oyuna. Para vererek alınacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Satın alın 1 saat falan bi deneyin beğenmezseniz iade edersiniz..

Ücretsiz gelecekse oynayabilecek bir oyun, ben araç sürüş hissiyatını pek sevmedim ama patlamalar ve ortalığı dağıtması çok güzel. 😁
Araba benim için önemli değil. Patlama ön plandaysa arkadaşımı arıyorum şimdi.
Arkadaşınız o paraya çok daha iyi bir oyun alabilir hocam size. Örneğin Cyberpunk.
Cyberpunk bende var kanka zaten.
Epic games ücretsiz verdiğinde oynamıştım. Açıkçası zevkime pek uygun değildir belki ama 2-3 saat bile dayanamadım oyuna. Para vererek alınacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Satın alın 1 saat falan bi deneyin beğenmezseniz iade edersiniz..
Olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı