Juventus 3-2 Galatasaray

• Konuyu başlatan Wlixe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 888
Galatasaray, Tottenham gelirse Tottenham'ı eler gibi. Kadro kalitesi iyi Galatasaray'ın. Tottenham'ın formu kötü. Liverpool eler ama muhtemelen. Okan buruk yine bir şeyler icat edip kazandı. Ligin en iyi futbol dahisi hocası. (!)

Son düzenleme:
@wexiss959 dahi derken ironiydi sanırım. Adam neredeyse turu verecekti. İnanılmaz hakikaten ya.
Bir tık şakaya kaçtı o iş 😃 . Super Lig içinde yazdım onu ama. Şaka maka elenseydi saç baş yoldurturdu taraftara. 10 kişi kalmalarına rağmen nasıl böyle goller yendi anlamadım neticesinde turu geçti gs. Amatörce hatalar ve oyun anlayışı vardı.

Son düzenleme:
Bu kadar yazıyla okan buruğa sallamak saçma geldi en basiti bende galatasaraylıyım da sanki Okan Buruk'tan önce her sene ŞL'de başarı mı elde ediyorduk dostum okanın mükemmel hoca olmadığını bende biliyor ve hak veriyorum ama 'and olsun ki seni bu takımdan göndereceğiz. Yaka paça kovulacaksın. İstemiyoruz kardeşim seni.' demek saçma sapan bir yorum ya kusura bakma.

Bu oyun sadece hocanın oyuna etki etmekteki yetersizliği ile açıklanamaz çünkü. Sahada gevşek gevşek takılanlar, birbirine pas vermekten aciz olanlar, karşıda Karagümrük varmış gibi gereksiz gereksiz hareketler yapanlar... Bu liste daha uzar gider. Maçın en büyük sorumlusu Okan Buruk'tur ama tek sorumlusu değil. Önce şu oyuncuları bir güzel adam edeceksin. Osimhen ve Uğurcan dışında kimse yoktu dün sahada.
İkinize aynı anda cevap vereceğim. Bu maç Okan'ı eleştirmeyeceğim de başka kimi eleştireceğim? Oyuncuları mı? Oyuncuları yöneten hocadır. Dümdüz oyuncuları eleştirmek cahillikten başka bir şey değil. Kaldı ki bu adam 4 senedir bu takımın başında hala oyuncular da problem görüyorsanız sorumlu teknik direktördür. 4 sene çok uzun bir süre. Oyunculara kafasındaki oyun şablonunu oturtmalıydı. Kaldı ki kadro iskeleti de aynı. Ama bilin bakalım ne eksik? Taktik, sistem, plan. Bir çok temel unsur eksik.

Sanki dün her Avrupa maçında olduğu gibi oyun olarak ezilmemişiz de aksine biz ezmişiz gibi konuşuyorsunuz. Bak istatistikleri atıyorum. Dün turu geçen tarafın bizim olmamız baldan başka bir şey değil. Şu rezaletin akla bilime uygun bir açıklaması yok. Kör olan birisine bile bu istatistiği anlatsan biz hak etmedik, şans eseri geçmişiz der. Bir de tekrar hatırlatayım, 10 kişiye karşı bu istatistiklerin çoğu. Zaten 10 kişilerken 2 gol yedik. 5-5'idi tur. Hatırlatmama gerek var bence.

Ekran görüntüsü 2026-02-26 171724.png

300 milyonluk kadro bireysel yeteneklere bakıyor 4 senedir. Okan geldiğinden beri kaç tane organize hücum gördünüz? Kaç tane farklı hücum planı gördünüz? Kanatlardan Osimhen'e Allah ne geldiyse at, Osimhen oradan 5 metre zıplayarak şapkadan tavşan çıkartmaya çalışsın. Geçen seneden beri hücum planı(?) bu. Başı kesik tavuk gibi oynuyor takım. Ben karşılaştığımız takımlardan bu kadar aciz top oynayan takım görmedim. Üstelik çoğu da bizden bütçe olarak çok düşüktü. 50 milyonluk, 60 milyonluk köy(?) takımlarıydı.

Suç Okan'da değil ya, o zaman bazı rezillikleri hatırlayalım. Sparta Prag, Young Boys faciası, AZ Alkmaar rezaleti, 5-0'lık Beşiktaş rezaleti, 5-1'lik Frankfurt rezaleti, tek bir isabetli şutumuzun bile olmadığı, bir atağımızın bile olmadı USG rezilliği, Monaco maçı ve dün akşam ki 10 kişiye karşı ezim ezim ezildiğimiz Juventus maçı. Bunlarda da mı oyuncular hatalıydı? Onların oyuncuları hep doğruydu da hep bizimkiler mi hatalıydı? Bunlar sadece aklımda kalıcı olanlardı.

Bir de şöyle diyenler moda oldu "Okan gelmeden her sene Şampiyonlar Liginde final mi oynuyorduk kardeşim", Okan dışında hiç kimseye ne 300 milyonluk kadro, ne Osimhen, ne Sane, ne İcardi, ne Torreira gibi oyuncular verilmedi. Verilmiş olsaydı yine aynı tepkiyi verirdim emin ol. Galatasaray bu kadar bütçelerle bu kadar başarısız olamaz çünkü. Böyle bir şeye hakkı yok. Senden çok daha düşük bütçelerde takım senden taş gibi daha iyi futbol oynuyor. Avrupa Liginde yarı finali görüyor.

Okan yerine Avrupalı doğru bir isim olan kimi getirsen Okan'ın oynattığından hem daha iyi futbol oynatır, hem de Avrupa'da bizi daha çok başarıya ulaştırır. Okan'ın oynattığı futbol hep aynı, sıkıcı ve kötü. Bunu bir kabul edelim. Ben gerçekten sıkılıyorum izlerken. Dün kontraya çıkacaktık mesela 1-2 defa falan tam çıkıyoruz sonra bir anda duruyor oyuncular ve yan pas, geri pas vs. Pozisyonları değerlendiremiyoruz. Orta-kafa-gol dışında bir taktiğimiz yok.

Bodo Glimt'in hocasını tut getir, geçen sene Avrupa Liginde yarı final, şimdi de İnter'i 2 maçta rezil edip elettirdi adam. Okan niye bunu yapamadı peki? Hem daha yüksek bütçe farkıyla? Bunu bana açıklar mısınız? 4 senedir bu takımın başında bir de. Yoksa yine mi oyuncular izin vermedi?

@Wlixe o yazdıklarının hepsinin sorumlusu Okan. Oyuncuları yeteri kadar konsantre edemiyorsa, disiplinli davranmıyorsa o dediklerinin olması çok normal. Bu tamamen teknik direktörle ilgili bir durum.

Okan, bu takımın başından gidecek. Biz onun oynattığı rezil futbolu ve Avrupa'da ki bize yaşattığı rezillikleri görmek zorunda değiliz. Okan gidene kadar gerçekleri yazmaya devam edeceğim. Hiç bir zaman Galatasaray seviyesinde bir teknik direktör olmadı ve olmayacak. Basketbol şubemizdeki gibi bir yeni kan şart. @muratyılmaz99

Rakip 10 kişi kalmasaydı bize iki tane daha atamazlardı. Adamların takımsal bir oyunu yoktu. Kenan ekstra çıkartıp durdu. Her atak Kenan'ın kanatından geldi, top diğer kanata da Kenan'ın kanatından döndü. On kişide daha çok yüklendiler çünkü mecburdular. On bir kişi olsalardı yavaş oynayacaklardı. Bedavadan gol buldular zaten. Şu senaryo da şanslı biz miyiz?

İlk önce Galatasaray'ı tebrik ederim eski Juventus değil falan hikaye, Juventus juventusdur. Ama hocam şunları yazarken hiç mi yüzün kızarmadı? İlk defa mı futbol maçı izliyorsun? 10 kişi kalmasa iki tane atamazlardı çünkü mecburlardı diyorsun komedi gerçekten. 11 kişi olsalar mecbur değiller miydi yüklenmeye? Tur Juventus'da mıydı? Bedava gol buldular dediğin takım 4 5 tane 100 de 100 gol kaçırdı 6 7'lik olacak maçı şansınla kazandın bir de utanmadan bedava gol buldular diyorsun :D 6 XG'ye yakın gol beklentileri var, insan utanırda yazmaz şunları :D hani futbol bilgin yok, hiçbir şeyden anlamıyorsun bari yorum yapma.

Okan Buruk'tan önce her sene SL'de başarı mı elde ediyorduk.

Hocam fenerbahçeliyim fakat sorun da bu değil mi zaten? Neden etmiyoruz işte? Ligde zaten 3 tane takım var rekabet yok neden ŞL de başarı elde edemiyoruz. GS için demiyorum sadece, fener ve Beşiktaş içinde diyorum.

Son düzenleme:
Hocam fenerbahçeliyim fakat sorun da bu değil mi zaten? Neden etmiyoruz işte? Ligde zaten 3 tane takım var rekabet yok neden ŞL de başarı elde edemiyoruz. GS için demiyorum sadece, fener ve Beşiktaş içinde diyorum.
O türk futbolunun çoplugunden ve kuluplerın amatorce yonetılmesınden kaynaklaniyor.

O Türk futbolunun çoplugunden ve kuluplerın amatorce yonetılmesınden kaynaklaniyor.

Tamam o zaman Okan Buruk'tan önce öyle mi falan filan bahane bulmasın kimse. Fatih terim rezil GS kadrosunu Avrupa da namağlup çıkartmıştı. Okan beyin elinde Osimhen'den tut sanesine kadar var rfs ye yeniliyor 5 2 yendiği turu şansa kader geçiyor. Yani yapmayın hocam harcanan paralar az değil, GS uğurcan ve singo için maaşlarla beraber neredeyse 100 milyon harcadı. Bizim de ara transfer döneminde iyi bir santrafor almamız gerekirken topçu yetiştirmek için 19 yaşında topçuya 20 milyon veriyorsun. Abi ver 20 milyonu wonderkide sorun o değil, ama bu ara transfer döneminde yapılmaz. Ara transfer döneminde kadro güçlendirilmek için transfer yapılır, geliştirmek için değil.

Tamam o zaman Okan Buruk'tan önce öyle mi falan filan bahane bulmasın kimse. Fatih terim rezil GS kadrosunu Avrupa da namağlup çıkartmıştı. Okan beyin elinde Osimhen'den tut sanesine kadar var rfs ye yeniliyor 5 2 yendiği turu şansa kader geçiyor. Yani yapmayın hocam harcanan paralar az değil, GS uğurcan ve singo için maaşlarla beraber neredeyse 100 milyon harcadı. Bizim de ara transfer döneminde iyi bir santrafor almamız gerekirken topçu yetiştirmek için 19 yaşında topçuya 20 milyon veriyorsun. Abi ver 20 milyonu wonderkide sorun o değil, ama bu ara transfer döneminde yapılmaz. Ara transfer döneminde kadro güçlendirilmek için transfer yapılır, geliştirmek için değil.
Tamam işte benim dediğimle uyuşuyor bu hocam nerde sıkıntı var anlamadım? Siz başarılı mı buluyorsunuz türk kulüplerini şu anda? harcanan paraları baz alarak hiç gram oyun yok.

Tamam işte benim dediğimle uyuşuyor bu hocam nerede sıkıntı var anlamadım? Siz başarılı mı buluyorsunuz Türk kulüplerini şu anda? Harcanan paraları baz alarak hiç gram oyun yok.

Üstte ki arkadaşlara ithafen yazdım hocam. Forest maçı var akşam gerginsin anladım, ama bende gerginim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı