K-pop grubu Mirae'nin konseri iptal edildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
K-pop grubu olan Mirae'nin 28 Mayıs'ta Ankara'da yapacağı konser yazar Said Ercan ve bazı Twitter kullancılarının cinsiyetsizleştirmeye yönelik olduğu iddalarıyla iptal edildi.

Eki Görüntüle 1388222
Burası Türkiye eşcinseller konser veremez ama Sivas MHP ülkü ocaklarında başkanı GAY olup 15 yaşındaki çocuğa azabilir.
 
K-pop dinlemezsin nefret edersin ancak bu sana başkalarının zevklerine karışma ve yasaklama hakkı vermez.

Benim kültürümü milletimi bozan davranışlardan ülkemi korumak isterim. Benim kültürümü 7 tane t*p ,kadın gibi dans edip boş boş şarkı söyleyen tipler değiştiremez.
 
Benim kültürümü milletimi bozan davranışlardan ülkemi korumak isterim. Benim kültürümü 7 tane t*p,kadın gibi dans edip boş boş şarkı söyleyen tipler değiştiremez.

Senin kültürün falan yok 10 yüzyılı aşkın araplar tarafından kültürümüz değiştiriliyor ses çıkaran var mı yok ancak sadece şarkı söylemeye gelen senin gibi 7 insan t*p mu oluyor?


Cevap veremediğin için uğraşmıyorsun.
 
K-pop dinlemezsin nefret edersin ancak bu sana başkalarının zevklerine karışma ve yasaklama hakkı vermez.
Arkadaşlar bu forumun yerinde ve anlamlı bir şey demesini bekliyordum neden insanların zevklerine saygı göstermiyorsunuz.

Bu konuda tamamen haklısın. K-Pop burada sarı öküz hikayesindeki sarı öküz oluyor. Bugün sırf tarzı beğenmediğin için K-Pop konseri yasaklanmasına alkış tutarsan yarın rock konserlerine "şeytan ayini", klasik müzik konserlerine "Hıristiyan müziği" dendiğinde bakakalırsın.

Yasaklamalar ve sansür iyi değildir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı