K-POP seviyor musunuz?

K-POP seviyor musunu?

• Evet (yorumlarda belirtin)

Oy: 17 6,9%
  • Hayır (yorumlarda belirtin)

Oy: 130 53,1%
  • Kitlesi yüzünden sevmiyorum

Oy: 58 23,7%
  • Nötr

Oy: 18 7,3%
  • Sonuçlar

Oy: 2 0,8%
  • Kararsızım

Oy: 2 0,8%
  • Şarkıya göre değişir

Oy: 18 7,3%

• Oy verenlerin toplamı
    245
K-POP sevmiyorsanız başlığında "BLACKPINK" yazıyor zaten.
Hocam çöp de neden çöp? Buraya sevip/sevmeme nedeninizi sormaya geldim.
Önceki konularınız içerisinde görmüş olmanız lazım beni. Kendilerini havalı göstermek için elinden geleni yapıyorlar. Muhtemelen sözleri aşırı absürttür. Zerre samimi değil.

Kpop dinlemem, sevmem, şarkısı kötü gelir kulağıma.
Onlarla da alıp veremediğim bir şey yok, güzelce yapsınlar şarkılarını, banane.
Ama o kitle varya, dünyanın en kötü kitlelerinden bir kitle.
Justin bieber bile bu kadar kötü kitleye sahipmi diyorum.
Bütün posterlerini taşıyıp, 7/24 dinleyince sanki, onlar evlerine gelip, nikah masasına geçeceklerini zanneden bir kesim kesin vardır.
Ya da sapık gibi odayı Full poster dizen.
Hiçbir şarkıcıya bağlanmadım, bunu bilemem ama bu fazla abartı bence.

(Eğer sen normal bir insan isen ve güzelce şarkını dinliyor isen, aferin sana, al sana yıldız👍),

Şarkıyı dinleyen dinler, ona karışmam, kendim de fanı değilim. Fakat kitlesi aşırı kanser, sürekli bir onunla evleneceğim edası, sanki onlara aşık gibi dolanıyorlar.

2000'ler Türkçe Pop dinleyin daha kaliteli.

Bence insanların çoğu K-POP sevmiyor diye biraz gıcık kapmış olabilirsiniz. Arkadaş hiçbir demeden hakaret etti yazmıştınız önceki sayfalarda.
Loyp denilen arkadaş "BLACKPINK-Kill This Love" adlı konuya "Max blackpink fan brain, bruh." yazdı. Ne dediniz anlamadım ama, kanıt istediniz galiba.

Türk pop undan ve Batı pop undan çok daha iyidir o yüzden severim. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

K-POP icra eden grupların hiçbiri özgün gelmiyor. Yalnızca aklıma gelen BTS grubunu arattım ve karşıma çıkan üç müziğin videolarını izledim, biraz dinledim. Şarkıların sadece arkaplanı ve renkleri değişiyor. Onun dışında değişen hiçbir şey yok. Abi insan şarkı söyleme sırasını da mı değiştirmez? Tiplerinden anlayamadım, seslerinden baktım harbiden aynı. Belki bir iki kişinin yerini değiştirmişlerdir. Şarkıların sözlerine bakıyorum, genelde "kendini sev" temasını işlemişler, adamlara bakıyorsun hepsi babyface, her şeyi elde etmiş insanlar. Hiç sempatik değil ve itici. Popa zaten uzak bir insanım, dinlediğim zamanlar genelde sadece müziğin ritmine kapılıp eğlenmek istediğim zamanlar oluyor. O zamanlarda sadece bir bateri solosu bile bana yeter, öyle söyleyeyim.

K-POP grubu kurmak için izlemeniz gereken adımlar:
1- Yüzünde sinek dışkılasa iz çıkacak baby face insanları toplayın, beş kişiden aşağıysa sayılmıyor.
2- Hepsini kliplerde gösterin, dans edin.
3- Alfabetik sıraya göre grup üyelerini sıralayıp kliplerde sırayla şarkı söyletin. Bir yere not alın, başka şarkılarda ihtiyacınız olacak.
4- Temadan şaşmayın. Kendini sev bruh!

Düzenleme: Ellerine su dökemem, güzel dans ediyorlar.

Bu arada pop 90'larda falan öldü, haber vereyim dedim. Nostaljik gruplar/sanatçılar harici tüm yeni pop icraatleri çöp. The Weeknd gibilerini ayrı tutuyorum çünkü nostaljik takılıyorlar, 80-90 ruhunu yansıttıkları için güzeller.
1624905373899.png

1624905387148.png

1624905399810.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı