K5-Pro termal macun için alternatif

Bir de dediğim gibi K5Pro macun gibi bir şey. Ölçülerinden emin olursam pad almayı tercih ederim. Zaten 85x50 gibi ölçüsü oluyor. 3 boy alsam en az 2-3 kere değiştirmelik olur o da zaten ömürlük olur. 300 lira civarını bulabilir ama servise vermektense kendim yapmayı tercih ederim. Bazıları ucuz padlerin eskisinden daha kötü performans gösterdiği söylüyor. O yüzden Arctic veya o tarz markalı olanlardan alırım. Bu arada termal macun olarak 4 sene önce aldığım Xigmatek Pti-G3606 kullanıyorum. Arctic MX4 kullan daha iyi derseniz ona geçiş yapabilirim ya da önerdiğiniz bir başkasına.

Son düzenleme:
Konuyu biraz hortlatıyorum ama net bir cevap bulamamışsınız. Ben Acer Nitro 5 AN515-45-R4SE kullanıyorum. K5 Pro dediğiniz termal macunu komple silip Odyssey Thermalright 85x45mm 12.8 W/mk 1.5mm Termal Pedler ile değiştirdim. Test ettim sorunsuz çalışıyor.

Siz yine de VRAM yüksekliğinize bakın bu işlemi yapmadan farklı boyuttaysa ona göre alın. Arada boşluk olursa VRAM soğumayabilir.

Son düzenleme:
Konuyu biraz hortlatıyorum ama net bir cevap bulamamışsınız. Ben Acer Nitro 5 AN515-45-R4SE kullanıyorum. K5 Pro dediğiniz termal macunu komple silip Odyssey Thermalright 85x45mm 12.8 W/mk 1.5mm Termal Pedler ile değiştirdim. Test ettim sorunsuz çalışıyor.

Siz yine de VRAM yüksekliğinize bakın bu işlemi yapmadan farklı boyuttaysa ona göre alın. Arada boşluk olursa VRAM soğumayabilir.
Hocam merhabalar, bende de asus tuf var, bu iki cihazın iç kısmı çok benzer diye biliyorum ama rica etsem fotoğrafı varsa atma şansınız var mı? Muhtemelen ben de sizin aldığınız kalınlıkta bir pad alacağım da. Şimdiden teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı