Yaz ayında Saat 14:30 civarı test yapmıştım. Daha serin zamanda daha iyi sonuçlar çıkabilir. Bide Antalya da yapmıştım 😀.

Skyrim Oyununda sıcaklık test sonuçları.

-> Temizlikten Önce (2 saatten fazla oynamadan sonraki sıcaklıklar), Modsuz.
Eki Görüntüle 405358

-> Temizlik yapılıp, Termal Macun yenilendikten sonra(2 saatten fazla oynamadan sonraki sıcaklıklar) +10 kadarda Mod kurulmuş hali.
Eki Görüntüle 405359
Skyrim oyununda yok etmiş adeta

Peki benim sorum şu artic mx-4 macunu hep kullanıyorum. Ama ilk uygulamadan 2-4 hafta sonra hep sıcaklıklar biraz daha kötüye gitme eğilimi gösteriyor. Acaba 1 ay sonra güncelleme yapabilir misiniz sıcaklıklar ile ilgili? Aynı sorun yok ise yine bu macunu kullanacağım.

Peki benim sorum şu artic mx-4 macunu hep kullanıyorum. Ama ilk uygulamadan 2-4 hafta sonra hep sıcaklıklar biraz daha kötüye gitme eğilimi gösteriyor. Acaba 1 ay sonra güncelleme yapabilir misiniz sıcaklıklar ile ilgili? Aynı sorun yok ise yine bu macunu kullanacağım.
Tamamdır. Unutursam bu konuda 1 ay sonra beni etiketleyip sorabilirsin.

Fps artışı olmadı ama sıcaklıkları baya düşürdü.

SATISFACTORY Oyununda sıcaklık test sonuçları.

-> Temizlik ve Termal Macun yenilemeden önce (1 saatten fazla oynamadan sonraki sıcaklıklar)
Eki Görüntüle 404961

-> Temizlik yapılıp, Termal Macun yenilendikten sonra(1 saatten fazla oynamadan sonraki sıcaklıklar)
Eki Görüntüle 404962

Fps artışı olmadı ama sıcaklıkları baya düşürdü.

SATISFACTORY Oyununda sıcaklık test sonuçları.

-> Temizlik ve Termal Macun yenilemeden önce (1 saatten fazla oynamadan sonraki sıcaklıklar)
Eki Görüntüle 404961

-> Temizlik yapılıp, Termal Macun yenilendikten sonra(1 saatten fazla oynamadan sonraki sıcaklıklar)
Eki Görüntüle 404962
Aynı macunu bugün uyguladım sıcaklıklarda 4 derece oynadı GPU sıcaklığı: 90-93 derece CPU sıcaklığ:ı 51-60 derece. Bu değerler normal mi?

Macun sürüldükten 2 ay sonrası
-> Skyrim oyunundan çektim. (1 saat oynama ile)
-Bu Save de 170 tane farklı mod var. 2 ay önce çektiğim zamanki Save de sadece Türkçe dil yaması vardı. @Kadir_m
SkyrimSE_2019_08_02_14_16_44_347.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı