Arctic MX-4 termal macun işe yaramadı

SemyH

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba iki gün önce Arctic MX-4 4GR aldım bugün iki tane PC'ye uyguladım biri masaüstü diğeri laptop ikisinde de bir düşüş sağlamadı masaüstü 8 senedir termal macun yenilenmedi bugün yenileyeyim dedim daha da fazla derece yükseldi 70'i geçmeyen PC 90'lara vurdu aynısı laptopta da oldu onun da 3 senedir değişmiyordu değiştirelim dedim boşta 40 derece olan PC 49'dan aşağıya inmiyor 95'den yukarı da çıkmıyordu 97 dereceye kadar çıktı.
Not: Soğutucu blok ikisinde de iyiice oturmuş vaziyette.

Bir yerlerde hata yapmış olma ihtimaliniz çok yüksek. Macunu az ya da gerektiğinden fazla sürmüş olabilirsiniz. Ben ve yakın çevremdeki herkes bu üründen çok memnun kalmıştık. Hatta ne olur ne olmaz diye bir adet dolabımda hazırda bekletirim de.

Bir yerlerde hata yapmış olma ihtimaliniz çok yüksek. Macunu az ya da gerektiğinden fazla sürmüş olabilirsiniz. Ben ve yakın çevremdeki herkes bu üründen çok memnun kalmıştık. Hatta ne olur ne olmaz diye bir adet dolabımda hazırda bekletirim de.

Laptopu açtığımda ki termal macunla aşa yukarı aynı sürüm yaptım, masaüstünde macun bile yoktu işlemcinin yazısı gözüküyordu ona uyguladım OCCT'de 70 dereceyi geçmiyordu 91 gördüm çok sıkıcı bir durum.
Hocam iyice oturduğuna emin misiniz? Azcık bile oturmadıysa çok fark ediyor. Söküp tekrar takın bence.

Söküp tekrar takılacak bir PC değil laptop kapalı sistem yapmışlar ama şöyle söyleyebilirim vida artık çok sıkı ve dönmeyecek şekilde idi.
Acaba ürün sahte olabilir mi?
Arctic MX-4 2019 Edition 4 gr Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri aldığım site.

Laptopu açtığımda ki termal macunla aşa yukarı aynı sürüm yaptım, masaüstünde macun bile yoktu işlemcinin yazısı gözüküyordu ona uyguladım OCCT'de 70 dereceyi geçmiyordu 91 gördüm çok sıkıcı bir durum.

Söküp tekrar takılacak bir PC değil laptop kapalı sistem yapmışlar ama şöyle söyleyebilirim vida artık çok sıkı ve dönmeyecek şekilde idi.
Acaba ürün sahte olabilir mi?
Arctic MX-4 2019 Edition 4 gr Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri aldığım site.
Evet çünkü satın aldığınız termal macun sahte.

Bu konuma bakınız.

Evet çünkü satın aldığınız termal macun sahte.

Bu konuma bakınız.
Hocam konu 1 yıl önce açılmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı