K55VD BIOS UEFI Flash belleği görmüyor

Tşkler kardeşim pc de bir tek bunu yapmadım hiç
Arkadaşlar bu attığım resimde ayarlar nasıl olmalı
Tşkler kardeşim pc de bir tek bunu yapmadım hiç

Arkadaşlar bu attığım resimde ayarlar nasıl olmalı

Dosya Ekleri

• DSC_0116.JPG
    894,3 KB · Görüntüleme: 89
  • DSC_0116.JPG
    894,3 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Anladım kardeşim ama güncelleme yapmam için sırasıyla neler yapmam gerekiyor yazarsan sevinirim
Program sadece ASUS bilgisayarlarda çalıştığı için detaylarına bakabilmem mümkün olmuyor. Programı biraz kurcalarsanız yapabilirsiniz. Fırsat bulursam bakmaya çalışacağım.

Program sadece ASUS bilgisayarlarda çalıştığı için detaylarına bakabilmem mümkün olmuyor. Programı biraz kurcalarsanız yapabilirsiniz. Fırsat bulursam bakmaya çalışacağım.
Tamam teşekkür ediyorum
Arkadaşlar şuradaki ayarlar ne olması gerek birde usb ona göre nasıl yazdırmam lazım

Son düzenleme:
Tamam teşekkür ediyorum
Arkadaşlar şuradaki ayarlar ne olması gerek birde usb ona göre nasıl yazdırmam lazım Eki Görüntüle 460165
Oradaki ayarlarla ilgili bir değişikliğe gerek olmadığını söylemiştim. Ordaki ayarlar USB belleğinizin okunmasına bir engel değil. Akşam BIOS güncellemesi için biraz bilgi vermeye çalışacağım.

Tşkler kardeşim

BIOS güncellemesi için ASUS Liveupdate programı hakkında şuan bilgi veremiyorum. Çünkü program sadece Asus marka bilgisayarlarda çalışıyor. Siz şimdilik şu yöntemi deneyin. USB belleğinizi Fat32 olarak biçimlendirin. Linkteki dosyayı indirip içini çıkartın. İçinden çıkan K55VDAS.411 dosyasını USB belleğe kopyalayın. BIOS'a girip Advanced bölümündeki Start Easy Flash bölümünü seçin. karşınıza çıkan bölümde K55VDAS.411 dosyasını seçip BIOS güncellemesini başlatın.

Bu dediğiniz yöntemi başka bir leptoptamı yapacağım yani flash ı ordamı hazırlayacağım malum benim konuda bahsettiğim leptop şuan format aşamasında ve halen usb yi gösterip atamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…