K55VD BIOS UEFI Flash belleği görmüyor

Çip çok ucuz bir şey ama BIOS'un tam dökümünü bulmak mesele. Sen verisine ulaşıp bir sor önce. Bakalım kaç para fiyat çekiyorlar.
Yarın aksilik olmazsa gideceğim zaten elimde onla beraber 5 leptop oldu 2000 tl olsa ancak
Birde size özel olarak mesaj nereden atabilirim elimde bir leptop var samsung r540 i5 sadece ekranı kırıktı geçen hafta değiştirdim 350 tl dün akşam açtım bazen açıyor bazen hiç bir şey gelmiyor ekrana nedeni ne olabilir bazen biosa giriyor bazen ekran aynı benim Asus k55vd gibi ekranda bir şey yok anlamadım nereden kaynaklı pili full bitmiş ondan şüphelendim sadece şarjda taktım yine yok bişey halbuki yeni format attım

Son düzenleme:
Sanırım sitede özel mesaj atma özelliği yok. Samsung laptop'a görüntü gelmediği zaman HDD'yi sökerek açmayı deneyin. Bunun için yeni bir konu açarsanız daha iyi olur. Böylece başkaları da cevap verebilir.

Sanırım sitede özel mesaj atma özelliği yok. Samsung laptop'a görüntü gelmediği zaman HDD'yi sökerek açmayı deneyin. Bunun için yeni bir konu açarsanız daha iyi olur. Böylece başkaları da cevap verebilir.
Haklısın yarın leptopu bir arkadaşa verecektim ama durduk yere kapanması uyuz etti beni

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı