Ben daha önce Paribuya filan verdim o haseple verdim.Borsada rutin işleyiş diye verdim.Gonderdiler evet bir şey diyemem ( sonuç teknoloji aş olarak gönderdiler )
Gönder gitsin ama e devlette ticaret bakanlığı sekmesi var orada hiçbir şirkete ortak olmama seçeneği var.Onu aktif et öyle katïl ..Birde bunlar Londra'da yaşıyorlar...Ece resmen robot gibi...
) Ama eminim ki senden para isterler oldu da ikna oldun kart bilgisi filan girersen butun bilgileri alırlar.Teknoloji imkanı geniş bunların ve yazılım mazilim da anlıyorlar belli ki...O yüzden bilgi verme kimseye..Şahıslar aşağıdaki fotoda belli...Ecenin koluna bak ..Resmen robotlasmis ..İkisi de vücutları kaskati duruyor..hiç inandırıcı degiller insanı bile gorunmuyorlar
)
Oyle yüklü miktarlarda ödeme yapacaklarını sanmıyorum...o uygulama da olan tüm para Kendi paraları...mesela sana önerdikleri HTC ve Medi coini aldın diyelim ve hesabı kapattın ...Tüm kar onların...yani kendi carklarini donduriyorlar..benim kimliği ilk onayladilar..ikinci defa çekmek istediğimde kimlik iptal oldu ve yeniden onaylanması gerekiyor dediler ...ondan sonra cakozladim olayı ve saydirdim