Kaan Demir adı altında gönderilen mesaj nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediklerinin hepsine katılyorum ki benim düșüncem o wp grubundakilerin çoğu ya onlar tarafından yönetilyo ya da onlara çalıșyo ama ben dușünyorum kaybedecek neyim var diye abi yok yani benim güvenim zedelenmiș durumda ben 2K çektik deneme amaçlı 1K çekim talebi daha verdim sende aynı düșüncede olmasaydın çekim talebine kadar gitmezdin bende devam edeceğim para ver dedikleri yerde senin gibi geri basarım ya sen olsan napardın bunları tanıyan kimse yok seni bulmușken görüșünu alayim dedim ama bu ttc olayi ciddi ya sen bir de o yarșmacilari araștir istiyorsan bir de öyle bak olaylara bir de para geldi ya hesaba QNB șube falan diyor yani sanirim bu adam harbiden QNB de çalișyo olabilir öyleyse risk alamaz bence doğruluk payı var gibi.

Sen bilirsin senin kararın dene bakalım ne diyecekler :) beni engellediler :) hem kaana dedim hem eceye beni engellledi...doğru düzgün bir borsaci olsalardı engellerler mıydı?..hayır. Bir yerde karşı tarafı ikna etme cabasi varsa orada yalan vardır. Dogru olan ise her şeyi olduğu gibi anlatmaktır...Kaan -ece- emre Bermuda şeytan üçgeni :)) sen bilirsin kardeşim inşallah drdigin gibi çıkarlar da sana yardımcı olurlar...bak canlı yayında eğitim filan veriyor anlatıyor durmadan 10 milyon 5 milyon 8 milyon dağıtıyorlar ( tıpkı Binance KuCoin ödülleri gibi ) herhalde bunlar yeni yeni oluşmaya çalışan Binance gibi olmaya çalışıyorlar ham bir oluşum...hadi bakalım olumlu geri bildirimlerini bekliyoruz :) ben engellendim :)

Reis yani deneyeceğim bakalim hayirlisi șüphelerim ciddiye binerse ztn birakirim onlari ama ben en çok iban versemmi hesabi onaylasammi diye dușundum en riskli ztn orasiydi sen 1K çektiğine gire demekki sen bunlari açmișsin benim gibi bunun için șimdilik devam bakalim belkide harbiden zamanla buyuk birsa olurlar (son yazdığıma bende inanmasamda deniyecem) umarim. Bașimiza iș almayiz sence öyle bir ihtimal varmi bașimizi derde sokarlarmi o birsa girdik iban verdik fln

Reis yani deneyeceğim bakalim hayirlisi șüphelerim ciddiye binerse ztn birakirim onlari ama ben en çok iban versemmi hesabi onaylasammi diye dușundum en riskli ztn orasiydi sen 1K çektiğine gire demekki sen bunlari açmișsin benim gibi bunun için șimdilik devam bakalim belkide harbiden zamanla buyuk birsa olurlar (son yazdığıma bende inanmasamda deniyecem) umarim. Bașimiza iș almayiz sence öyle bir ihtimal varmi bașimizi derde sokarlarmi o birsa girdik iban verdik fln
Ben daha önce Paribuya filan verdim o haseple verdim.Borsada rutin işleyiş diye verdim.Gonderdiler evet bir şey diyemem ( sonuç teknoloji aş olarak gönderdiler )
Gönder gitsin ama e devlette ticaret bakanlığı sekmesi var orada hiçbir şirkete ortak olmama seçeneği var.Onu aktif et öyle katïl ..Birde bunlar Londra'da yaşıyorlar...Ece resmen robot gibi...:)) Ama eminim ki senden para isterler oldu da ikna oldun kart bilgisi filan girersen butun bilgileri alırlar.Teknoloji imkanı geniş bunların ve yazılım mazilim da anlıyorlar belli ki...O yüzden bilgi verme kimseye..Şahıslar aşağıdaki fotoda belli...Ecenin koluna bak ..Resmen robotlasmis ..İkisi de vücutları kaskati duruyor..hiç inandırıcı degiller insanı bile gorunmuyorlar :))

Ben daha önce Paribuya filan verdim o haseple verdim.Borsada rutin işleyiş diye verdim.Gonderdiler evet bir şey diyemem ( sonuç teknoloji aş olarak gönderdiler )
Gönder gitsin ama e devlette ticaret bakanlığı sekmesi var orada hiçbir şirkete ortak olmama seçeneği var.Onu aktif et öyle katïl ..Birde bunlar Londra'da yaşıyorlar...Ece resmen robot gibi...:)) Ama eminim ki senden para isterler oldu da ikna oldun kart bilgisi filan girersen butun bilgileri alırlar.Teknoloji imkanı geniş bunların ve yazılım mazilim da anlıyorlar belli ki...O yüzden bilgi verme kimseye..Şahıslar aşağıdaki fotoda belli...Ecenin koluna bak ..Resmen robotlasmis ..İkisi de vücutları kaskati duruyor..hiç inandırıcı degiller insanı bile gorunmuyorlar :))
Oyle yüklü miktarlarda ödeme yapacaklarını sanmıyorum...o uygulama da olan tüm para Kendi paraları...mesela sana önerdikleri HTC ve Medi coini aldın diyelim ve hesabı kapattın ...Tüm kar onların...yani kendi carklarini donduriyorlar..benim kimliği ilk onayladilar..ikinci defa çekmek istediğimde kimlik iptal oldu ve yeniden onaylanması gerekiyor dediler ...ondan sonra cakozladim olayı ve saydirdim :)

Oyle yüklü miktarlarda ödeme yapacaklarını sanmıyorum...o uygulama da olan tüm para Kendi paraları...mesela sana önerdikleri HTC ve Medi coini aldın diyelim ve hesabı kapattın ...Tüm kar onların...yani kendi carklarini donduriyorlar..benim kimliği ilk onayladilar..ikinci defa çekmek istediğimde kimlik iptal oldu ve yeniden onaylanması gerekiyor dediler ...ondan sonra cakozladim olayı ve saydirdim :)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüleri_20240928-161017.png
    Ekran görüntüleri_20240928-161017.png
    294 KB · Görüntüleme: 240
Son düzenleme:
Hocam verecegim max bilgi iban kimlik isim soyisim bu kdr daha fazlasiyla zaten bende topuklarim ama henuz benim kimlik bilgilerimi tekrar yuklememi fln istemediler bakalim hayirlisi

Olumlu geri dönüşler almanı umuyorum :)

Canlı yayin yok sanırım :) girebiliyor musun ?

Son düzenleme:
İlk çekim yatgı diğeri hala beklemede ilkindede 1 gün beklemen verek yoğunlluk var dedieler ama yüklü çekiki șuan yapmicam

Bu linkten girebilirsiniz yayinlara

Hocam ttc yarișmasi gerçek olmasaydı nasıl bu fotoları atsınlar gruba düzenlenen ödül töreninden resimler geldi wp grubuna ve kesinllille gerçek fotolar yani sahye fln olsa bellin olurdu

Son düzenleme:
Hmm :) hayırlısı olsun ya :) inşallah umduğunu bulursun orada

Peki neden HG PULSE Google Play'de neden kaldırıldı ? Urktuler mi acaba ? Hiç sinmiyor icine hiç :)

Son düzenleme:
Böyle şeyler %99 dolandırıcılık olur. Yorumlarda savunan insanların hesapları yeni ve tek mesaj olması şüphe uyandırdı biraz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı