Kaan Demir adı altında gönderilen mesaj nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bizi şu an dolandırıyorlar mi güya istambula şube açacaklar ve başvuruda bulunmuşlar hepsi tiyatromu diyirsunuz .ve bu adam hala derslere devam ediyor

Açsınlar ..Şirket açmakta ne var...Şirkette kağıttan ibaret...İki kişi üç kişi bir kağıda imza atıyorlar birde vergi dairesine gidiyorlar açıyorlar...Siyasetçilerin yaptıkları gibi vaad satiyorlar .İnsanın zaafida bu ya kelimelere inanıyorlar..Belki de benimkisi lafı guzaftir ..Saat değil zaman çözer ..Bekleyelim görelim...Kimileri yutulur kimileri yutulmaz..yutulmayanlara selam olsun ...Bana biz adiliz adiliz diyordu hadi adilsin diyelim beni engelledin peki benimle birlikte üye olan diğer kişileri niye engelledin be Ece sarışın civcivim )) la casa de papel ) Tokyonun sevgiliii paraları alıp bir adaya gidiyordi ya ) Kaan da öyle yapacak ) Para Mara hikaye babalar Ne demiş Freud : evrendeki en büyük şölen sen aklıni kesfettiginde başlar ...

Yani bizi şu an dolandırıyorlar mi güya istambula şube açacaklar ve başvuruda bulunmuşlar hepsi tiyatromu diyirsunuz .ve bu adam hala derslere devam ediyor
Eder ederrrrr ne zekidir o ama konuşmayı bilmiyor

Bakalım pazartesi ne olacak o kadar kişi ptesi para atacak çekim yapacağım bakalım geliyirmu para .inşallah gelir yoksa gider engeli basarlar

Değerli dostum bütün dediklerinizde haklısınız ama para yatırmayanlar için verdikleri puanları çekmek neden sıkıntılı olsunki onlar çekiliș yapmıș sende o çekilișten gelen pafayı yemișsin bunda sana borç takma lüksleri nasıl olsunki bence onlar daha çok birileri büyuk paralar yatırsin ki öyleleride var ama yasal olarak o parayı çekmek sıkıntılımı diye düșünmekten kendimi alı koyamıyorum

Onlardan biri de benim 100.000 TL yatırdım 100.000 TL orada 190.000 TL oldu pazartesi 100.000 TL çekmeyi düşünüyorum bakalım yatıracaklar mı

Ben denemek için bir 330 dolar çekim yaptım ertesi gün saat 4 gibi hesaba düştü hocanın dediği gibi oldu çektikten bir gün sonra hesaba yattı bakalım büyük rakam da yatacak mı. Belki de boşa şüphe duyuyoruz bilmiyorum aklım çok karışık karları çok güzel inşallah hayal kırıklığına uğramayız

Hmm iyi bakalım büyük meblağ cekebilirsen bilgi ver buraya da insanların içine su serpilsin benim 12.900 vardı hesapta Ece yatırım yapmadan cekemezsin dedi zaten 12 900 de nakit ödül etkinliğiydi ekran alma filan durumları

Bu Ece maşallah 120.000 kişiye aynı anda nasıl yazıyor ben paramı çekim yaptım müşteri hizmetleri diye verdikleri numaraya yazdım gönderdiler parayı pazartesi de yapacağım müşteri hizmetlerine bu sefer yazmayacağım bakalım Kendi kendine geliyorum para

120bin kiși olduğuna pekte inanmiyom ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…