Eder ederrrrr ne zekidir o ama konuşmayı bilmiyorYani bizi şu an dolandırıyorlar mi güya istambula şube açacaklar ve başvuruda bulunmuşlar hepsi tiyatromu diyirsunuz .ve bu adam hala derslere devam ediyor
Değerli dostum bütün dediklerinizde haklısınız ama para yatırmayanlar için verdikleri puanları çekmek neden sıkıntılı olsunki onlar çekiliș yapmıș sende o çekilișten gelen pafayı yemișsin bunda sana borç takma lüksleri nasıl olsunki bence onlar daha çok birileri büyuk paralar yatırsin ki öyleleride var ama yasal olarak o parayı çekmek sıkıntılımı diye düșünmekten kendimi alı koyamıyorumDoğru sorular karşı tarafın niyeti hakkında bilgi verir. Ben gruptayken birileri (Telegram'da takipcileri günden güne azalan ) Kaan'a en sevdiğin film ne diye sorulmuştu. Önce güldü ( kahkaha) ve sonra cevap verdi>esaretin bedeli dedi. Esaretin bedelinde filmin sonunda ne oluyordu...bu yavsaklarda kendilerini kurtarmanın pesindeler...bende bir gün eceye dedim ki " sizde kendinizi Binance ile filan kiyasliyorsunuz, yaptığınız uygulama ortada herhalde sizde bir çıkış arıyorsunuz deyince banabu emojileri gönderdi...yukarıda biriside 190 bin param var diyor Allah askina açın gözünüzü arkadaşlar ya...finansal zenginliğin kaynağı para kazanmak değildir, elimizdeki parayı korumaktır..Gorulen o ki herkese üç bej bisiler atiyorlar..Hele 190 bini çekimde gorleim yahu..cekin tatli ismarlayin bize.bunlar da farkında değil ama krisna modelini uyguluyorlar bence
)
Krisna modeli: Size küçük iyilikler yapıp karsiliginda sizi borclu hissettirerek büyük meblağlar elde etmektir...kadının birine içki ismarlamislar kadın reddetmiş niye diye sorulunca da onun yatağına girmek mecburiyetinde hissetmemek için demiş.
Çok ısrar ettim, eceye sahtekarsiniz insanlari kandırıyorsunuz sahtekar üçkağıtçı dedim. Engelledi... bana da bir sevgili diyordu bir canım bir balım ... sen ne patronusun hangi sektörde patronsun diyordu. Bende gümrük dedim tabii ilk zamanlar. Sonra bunlarin ferik medi tokenlarini sattım parasını çektim hesaba bekle baba bekle gel(Medi)...ısrar edince de ece bana dedi ki sen nasıl patronsun drdi. Bu kadar kucuk bir paraya ihtiyacın olduğuna göre patron değilsin dedi. Bizim senin gibi küçük yatirimcilara ( bak bak bak yatırımcı ) ihtiyacımız yok dedi o. ( Kemal Sunal uslubuyla) dedimengelledi...engeli yine kaldirmis ama bu defa artık görüldü atıyor...bana aşık oldu herhalde
Evet hemde para yatirmadanÖdeme aldın mı ?
Hmm iyi bakalım büyük meblağ cekebilirsen bilgi ver buraya da insanların içine su serpilsinBen denemek için bir 330 dolar çekim yaptım ertesi gün saat 4 gibi hesaba düştü hocanın dediği gibi oldu çektikten bir gün sonra hesaba yattı bakalım büyük rakam da yatacak mı. Belki de boşa şüphe duyuyoruz bilmiyorum aklım çok karışık karları çok güzel inşallah hayal kırıklığına uğramayız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.