Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaan Kazgan elit bir Fighter olmamasına rağmen gördüğünüz üzere piyasanın en iri adamlarından birini parçaladı demem o ki sokakta eğitim almış kimseyle kavga etmeyin hastanelik ederler.

Bence en azından başla deselerdi adam hazır değilmiş. Kaan dövmüş helal olsun ama kim ne derse desin bence Savaş hoca hazır değilmiş. Kendisi kuralsız demişti gerçi ama bu anlamda demediğini düşünüyorum ve adam ne zaman dayak yemem diye söylediğini tam bilmiyorum ama 1 yıl ya da daha eski olduğunu biliyorum. Bu olayı canlandırmanın saçma olduğunu düşünüyorum ben savaş hocanın yerinde olsam takmazdım. Yani bu kavga olmasa bile ikisi de cidden çok fena prim kastı

İşine gelmeyince tabii farklı farklı cevaplar veriyorsun.

Neden tartışma çıkarttığını anlamıyorum ben sosyal medyayı çok aktif kullanmıyorum sadece önüme kavga iddiaları videoları geldi duyduğumu söylüyorum taraf tuttuğum da yok ben kendi hayatımdayım bunlar beni alakadar etmiyor.

Kavga kuralsızdı fakat bunun da bir edebi olmalıydı. Kaan, Savaş Cebeci lafını bitirmeden bir anda ona daldı. Cebeci, gardını alsaydı iş değişebilir miydi, pek sayılmaz fakat bu kadarda kısa olmazdı.

Cebeci'nin kaybetme ihtimali birçok yönden ağır basıyordu fakat dediğim gibi her ne kadarda kuralsız olsa da Kaan, rakibinin gardını almasını beklemesi gerekirdi.

Lakin, ortaya çıkan yeni kayıtlarda Kazgan'ın Cebeciye 7-8 kere "hadi" demesine rağmen Cebeci'nin halen tehditte bulunması ve yandan gelen "başla" komutu, Savaş Cebeci'nin hazıklıksız yakalanmasına sebep oldu.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı