Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle şeyler instagramdan kaldırılmaz mı? Sadece merakımdan soruyorum.
 
İzlediğim görüntüye göre hazırlıksız dalmış savaş cebeciye. Her iki tarafta gardını alsa belki farklı sonuçlanabilridi. Sonuçta oğlu yaşındaki elemandan dayak yedi rezil oldu. Hiç gerek yok böyle şeylere kısacası.
 
Yumruk yumruğa dövüş yapsalardı da sonuç değişmezdi, patlayıcı güç ile ağırlık kaldırma gücü aynı değil. Hızlı kas ve yavaş kas fibrilleri var. Kaan'ın hızlı kas fibrilleri gelişmiş, Savaş'ın yavaş fibrilleri. Ek olarak Kaan defalarca dövüşmüş biri, dövmesini biliyor. Savaş Cebeci'nin Kaan Kazgan'a karşı bir şansı yok.
 
Bu arada Savaş Cebeci'ni darp raporu alıp şikayetçi olması ve Kaan Kazgan'ını MMA'dan şutlatma imkânı var mı? Bilen biri yazsa güzel olur.
 
Kaan Kazgan'ın defalarca kez "hadi" demesine rağmen savaş cebeci gard almıyor ve çocuk gibi laf dalaşına giriyor. MMA dövüşcüsünden beklediği gibi bir tepki gelmeyince ailevi değerlerine hakaret ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani böylede bir durum var ama gene aynı durum oluyor. Başla başla deyince bitmiyor olay şimdi sen konuşurken seni yere düşürüp aynı şeyleri yapsam ne dersin Eşit oldu dayak yedim mi dersin yoksa hazır değildim mi dersin?
 
Birisi dövüşçü birisi bodyci. Cidden başka bir sonuç olacağına inanmak aptallık olurdu.
 
1695059634298.png

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı