Kabasakal'da oyun indirimleri

Arkadaşım üyeliksiz sipariş verdi ve ödeme sonrası GPay çöktüğü için sanırım sipariş oluşmadı. Üyelik oluşturmamak için üyeliksiz satın almıştı ama destek talebi için üyelik oluşturmak zorunda kaldı. Neyse ki ben buradan almadım.
İlk defa sizden duyuyorum açıkcası böyle bir sorunu, beni hiç mağdur etmediler. Desteğe yazın yardımcı olur. Zaten sorunu kendiniz söylemişsiniz ödeme aşamasında hata oldu diye. Satıcı ile alakalı bir durum değil ki bu. Bende farklı bir sebepten ötürü ‘alınmaması gerektiğini öğrenmiş oldum’ dediğinizi sandım.
 
İlk defa sizden duyuyorum açıkçası böyle bir sorunu, beni hiç mağdur etmediler. Desteğe yazın yardımcı olur. Zaten sorunu kendiniz söylemişsiniz ödeme aşamasında hata oldu diye. Satıcı ile alakalı bir durum değil ki bu. Bende farklı bir sebepten ötürü ‘alınmaması gerektiğini öğrenmiş oldum’ dediğinizi sandım.
Satıcı ile alakalı bir durum değildir ama sonuçta GPay, satıcının hala kullanmaya devam ettiği ilkel bir ödeme sistemi. Çözülmedi dahalık.
 
Haha :) Gpay dediğiniz ilkel şirket Twitch üzerinden Xsolla aracılığı ile çalışmakta ve xsolla ödeme sisteminin geçtiği her yerde Gpay ödeme sistemini görebilirsiniz. Bana ne bundan diyebilirsiniz. Twitch üzerinden abonelik almıyor olabilirsiniz. Epic Games üzerindeki ödeme sistemleri de Gpay'a ait. Uzun süreler boyunca G2A ve Kinguin üzerinde Türkiyedeki ödeme sistemiydi. Şuan da da bir çok oyun ve oyun satan sitede ödeme sağlayıcısı. Yani Globalde ve TRde bu kadar çok kullanılan bir ödeme sistemi olması sadece sizin görüşünüz doğrultusunda ilkel ilan edilemez. Güvenli ödeme sağlayan bir şirket G2A üzerinden de zamanında çok fazla kullandım. Halen bir çok yerde de karşıma çıkmakta. Memnuniyetsizliğinizin amacı birşeyleri karalamaya çalışmak gibi geliyor bana doğrusu. Siteye laf ettiniz sonra sitenin bir suçu olmadığı konusunda ikna olduktan sonra Gpaya laf ediyorsunuz. :D

Gidip Steamdan dolar ile oynamak istediğiniz oyunu alabilirsiniz. Steam ödeme sonrası kartınızı doğrulamak için kartınızdan 2 tane düşük tutarlı işlem sağlayıp kartınızın doğrulamasını sağlasın. Yada ben bunu yapmam diyerek 3 gün steam bakiyenizin geçmesini bekleyebilirsiniz. (Bu doğrulama topluluk pazarını kullanabilmeniz için gereklidir.)
 
Çöktü diyorum ya, ödemeden sonra site çöktü. Neye ikna olmamı bekliyorsunuz? :D Herhangi bir tarafa suç yüklemek gibi bir derdim yok. Üyeliksiz sipariş seçeneğine GPay eklenmiş. Ben gördüğüm bu deneyimi aktarmak istedim. Parayı bir yerden bir yere başarıyla taşıdığı için -ki bu deneyimde çöktüğü için geciktirdi- bir ödeme sistemini tebrik edemem, değil mi? Fikirlerinize saygı duyuyorum ve ben hala ilkel olduğunu düşünüyorum. Dikkate alınır alınmaz orasını bilemem, Kabasakal'a naçizane eleştirim.
 
Forbidden West'i ETail'de 1450 TL'ye alabiliyorsunuz forbid10 kodu ile ve eTail resmi bir distribütördür. Hem daha ucuz hem daha güvenli.

Kabasakal, hrkgame ve özellikle G2A - Kinguin gibi sitelerden yeni çıkan AAA ve tarzı oyunları almanızı hiç önermem, bu konudaki gibi çok ucuz fiyatlı olan oyunlar için uygun olabilir ama fiyatı halihazırda yüksek olan oyunları bu tür sitelerden almayın. Paranız bir anda yok olabilir çünkü bu sitelerin hiçbiri resmi distribütör değiller, keyleri nasıl aldıkları belli değil. Zaten bu yüzden buralarda oyunlar sudan ucuza satılıyor. Keyleri direkt yayıncı/publisher şirketlerden alsalardı bu fiyatlarda olmazlardı.

Yeni çıkan oyunları daha ucuza almak istiyorsanız yok olma tehlikesi olmadan, burayı öneririm:

Eki Görüntüle 2155549

1712307560901.png


İstek listemdeydi artık kütüphanemde. Teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı