Kablolu bağlantıda ping sorunu

Maviares

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba masaüstü bilgisayarımda kablolu bağlantı ile oyunlarda 30-40 arası ping değerleri alıyorum ancak başka bir mobil cihaz Wi-Fi üzerinden Instagram yahu da Facebook'a girdiğinde ping değerlerim anormalin üzerine çıkıyor. 500 600'den 500 6000'e kadar gördüğüm oluyor. Yani ben de kablosuz bağlansam oyunlara bu değerlerde sorun yok ama sadece bir cihazın Wi-Fi yoluyla bağlandıktan sonra kablolu bağlantı da bu değerleri görmek beni şaşırtıyor.
ISS ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum

Doğru anladıysam siz bilgisayardan kablolu bir şekilde bağlanırken 2. bir cihaz Wi-Fi üzerinden bağlandığında ping sorunu yaşıyorsunuz.

Anladığım şekilde cevap vereyim;

• İnternet hızınız yeterli gelmiyor olabilir, kaç Mbps kullanıyorsunuz?

• Normal olarak herkeste bu olay vardır (çok iyi internet kullanmıyorsa eğer), internete 2. veya 3. bir cihaz kablolu veya kablosuz şekilde bağlandığında doğal olarak ping yükselmesi yaşanabilir.

Doğru anladıysam siz bilgisayardan kablolu bir şekilde bağlanırken 2. bir cihaz Wi-Fi üzerinden bağlandığında ping sorunu yaşıyorsunuz.

Anladığım şekilde cevap vereyim;

• İnternet hızınız yeterli gelmiyor olabilir, kaç Mbps kullanıyorsunuz?

• Normal olarak herkeste bu olay vardır (çok iyi internet kullanmıyorsa eğer), internete 2. veya 3. bir cihaz kablolu veya kablosuz şekilde bağlandığında doğal olarak ping yükselmesi yaşanabilir.
13 download, 2-3 arası upload alıyorum

Wi-Fi sinyal gücünü azaltman biraz olsun kabloyu rahatlatabilir. Aklında olsun.
Yahu da filtreleme yap ve sen oyuna girerken Wi-Fi kısmını tamamen kapalı konuma getir oyun bittiği zaman geri aç.

Merhaba masaüstü bilgisayarımda kablolu bağlantı ile oyunlarda 30-40 arası ping değerleri alıyorum ancak başka bir mobil cihaz Wi-Fi üzerinden Instagram yahu da Facebook'a girdiğinde ping değerlerim anormalin üzerine çıkıyor. 500 600'den 500 6000'e kadar gördüğüm oluyor. Yani ben de kablosuz bağlansam oyunlara bu değerlerde sorun yok ama sadece bir cihazın Wi-Fi yoluyla bağlandıktan sonra kablolu bağlantı da bu değerleri görmek beni şaşırtıyor.
ISS ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Driver güncel mi??

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı