Kablolu internet sonuçlarım nasıl?

İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet buradan sorgulayın. Eğer destek varsa alabilirsiniz.
100 Mbps desteklediği yazıyor altyapımın. Ama ben Vodofone kullanıyorum. Türknet kullanmıyorum.

Ustam hızdan önemli olan stabil veriyor, mesela oyunlarda anlık ping alabiliyor Wi-Fi'de.
Hocam peki ping nedir acaba ? Anlık ping alması kötü birşey sanırsam ? Değil mi ?
Turknete geçerseniz 139.99 TL'ye 100 mbps hız alacaksınız.
Hocam biz tüm ailecek Vodofone kullanıyoruz. Başka internete geçemeyiz bu saatten sonra. Vodofone kullandığım için 100 Mbps alamaz mıyım yani ?

Hocam peki ping nedir acaba ? Anlık ping alması kötü birşey sanırsam ? Değil mi ?

Hocam biz tüm ailecek Vodofone kullanıyoruz. Başka internete geçemeyiz bu saatten sonra. Vodofone kullandığım için 100 Mbps alamaz mıyım yani ?
Paket attirmaniz gerekir oda maliyetli olur.

Altyapiniz 100 desteklerken aldığınız hız ortada.
Şu anda fena değil aslında. Kablosuz kullanıyorken bazne 10 Mbps bile alabiliyordum. 65 Mbps hız almam çok iyi oldu. Paket arttırmaya gerek yok bence. Gereksiz masraf diye düşünüyorum. Zaten istesem bile ailem ne gerek var falan der. Teşekkür ederim yardım ettiğiniz için. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı