Kablonet 100 Güldüren Kampanyasına geçilir mi?

Merhaba,
Geçen aylarda TurkNet hakkında bir konu açmıştım: TurkNet'e geçilir mi?
Bunun üzerine Türksat'a iletişime geçip tüm aboneliğimi iptal etmek istediğimi dile getirdim. Tabii müşteri kaybetmemek için bana bir teklifte bulundu ve mevcut kullanmış olduğum hizmetle beraber, internet aboneliğini yerine Güldüren Yüz kampanyasını önerdi. Biraz detaylandırırsak;
  1. 25 Mbps Akıllı Sınırsız
  2. Vizioon Sinema Paketi
  3. Altın Sinema Paketi
  4. Üst Yayın ve Temel Yayın
Bununla beraber 97 lira gibi fiyat ödüyorken, 25 Mbps Akıllı Sınırsız yerine 100 Mbps Akıllı Sınırsız ile beraber 100 lira fiyat önerdi.

Kafamı kurcalayan tek şey; yine aynı pakette olduğu gibi 19:00-24:00 saatlerini kapsayan günün büyük bölümünde bağlantı hızları tarifede belirtilen 25 Mbps hızla kullanabileceğim. Bu konuda öneriniz nedir?

Millenicom 100 indirme 8 yükleme hızına 128 lira ödüyorum, ücret içinde modem ücreti de var. Tarife de taahütsüz. Günün hiç bir saatinde kısıtlama yok, steamden indirme yaptığımda 11,3 gibi bir hızda indirme yapıyor.

Aranan bir şey ayağına gelmiş. Olsa 1 saniye düşünmem geçerim. Türk Telekom, Türknet ve diğer rezil firmalar gibi değil. Ararsın muhatap bulursun sorunun çözülür, çok fazla kalabalığı yoktur o yüzden stabil iş yapıyorlar. Yayınları kaliteli, yayını ve İnternet'i RG6 benzeri tek damar bakır kablo ile daireye veriyorlar. Modemleri ,Uydu alıcısı da güzel.

Merhaba,
Geçen aylarda TurkNet hakkında bir konu açmıştım: TurkNet'e geçilir mi?
Bunun üzerine Türksat'a iletişime geçip tüm aboneliğimi iptal etmek istediğimi dile getirdim. Tabii müşteri kaybetmemek için bana bir teklifte bulundu ve mevcut kullanmış olduğum hizmetle beraber, internet aboneliğini yerine Güldüren Yüz kampanyasını önerdi. Biraz detaylandırırsak;
  1. 25 Mbps Akıllı Sınırsız
  2. Vizioon Sinema Paketi
  3. Altın Sinema Paketi
  4. Üst Yayın ve Temel Yayın
Bununla beraber 97 lira gibi fiyat ödüyorken, 25 Mbps Akıllı Sınırsız yerine 100 Mbps Akıllı Sınırsız ile beraber 100 lira fiyat önerdi.

Kafamı kurcalayan tek şey; yine aynı pakette olduğu gibi 19:00-24:00 saatlerini kapsayan günün büyük bölümünde bağlantı hızları tarifede belirtilen 25 Mbps hızla kullanabileceğim. Bu konuda öneriniz nedir?
Direk gec düşünme bile
Bulunduğum lokasyonda turknet gigafiber olmasa bende bu pakete geçecektim

İlginiz için hepinize teşekkür ediyorum. Muhtemel mevcut altyapıyla devam edeceğim. Peki o aboneye geçtiğimde mevcut modemimle mi devam edeceğim yoksa yeni modem mi verecekler? Ya da modem talep edebiliyor muyum? Mevcut modemim Netmaster CBW-383ZN.

An itibariyle bugün 100 Güldüren Kampanya, Vizioon Sinema, Üst Yayın ve Temel Yayın paketiyle devam ediyorum. İşlemleri tamamladık ancak yürürlüğe geçmesi için biraz zaman geçmesi gerekiyormuş. Yani halen 25 Mbps alıyorum. :)
Kablonet size yeni modem verecek
Talep doğrultusunda yeni modem verip, onun için de ayrı bi' işlem yapmamız gerekiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı