Kablonet 100 güldüren tarife nasıldır?

Yüz güldüren mi yoksa yüz düşüren mi bilemedim. Zaten mesai süresi bittikten sonra insanlar 7'de evde oluyor. Tam o sırada hızı %75 kısmak müşteriyi aldatmak demektir. AKN tabirinin ismi değişmiş hali benim gözümde. Yine de tercih sizin.
Bu dediğinizi açıkça belirtmemiş olsalar haklısınız ancak tarife şartları net bir şekilde yazıyor, herkes görüp kabul ederek alıyor zaten.

Konu sahibine gelirsek 5-6 aydır kullanıyorum hiçbir sorunum yok. 19.00 sonrası duruma göre hız düşüyor sanırım yoğunluğa göre. Bazı günlerde hiçbir hız düşümü olmuyor. Zaten indirme vs. için 19 saat yeterli. 25 Mbps de çok kötü bir hız değil indirme yapılmadıktan sonra.

Bu dediğinizi açıkça belirtmemiş olsalar haklısınız ancak tarife şartları net bir şekilde yazıyor, herkes görüp kabul ederek alıyor zaten.

Konu sahibine gelirsek 5-6 aydır kullanıyorum hiçbir sorunum yok. 19.00 sonrası duruma göre hız düşüyor sanırım yoğunluğa göre. Bazı günlerde hiçbir hız düşümü olmuyor. Zaten indirme vs. için 19 saat yeterli. 25 Mbps de çok kötü bir hız değil indirme yapılmadıktan sonra.

Hocam bahsettiğiniz düşüş sadece Download'da oluyor değil mi? Çünkü yayın açmayı vb planlıyorum arada eğlencesine.
Ve 100'den 25'e düştüğü zaman aralığı kaçla kaç arası?

Hocam bahsettiğiniz düşüş sadece Download'da oluyor değil mi? Çünkü yayın açmayı vb planlıyorum arada eğlencesine.
Ve 100'den 25'e düştüğü zaman aralığı kaçla kaç arası?
Evet sadece indirme(download) düşüyor. 19.00-24.00 arası 25/5 ve 24.00-19.00 arası da 100/5 şeklinde. Ama saatler düşüş için çok esnek. Yani 19.00 diyor ama 21.00 düşebiliyor, hiç düşmeyebiliyor bazen de 19.00 da düşüyor. Kısaca en kötü ihtimali bu şekilde.

Evet sadece indirme(download) düşüyor. 19.00-24.00 arası 25/5 ve 24.00-19.00 arası da 100/5 şeklinde. Ama saatler düşüş için çok esnek. Yani 19.00 diyor ama 21.00 düşebiliyor, hiç düşmeyebiliyor bazen de 19.00 da düşüyor. Kısaca en kötü ihtimali bu şekilde.

100 Mbps çok hızlı indireceği için sıkıntı yok ya, 5 saat bir şey indirmem ping olmasın yeter.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim yarın başvuruyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı