Kablonet Fiber'e geçilir mi?

Sinyal kalitesi senin modeminle, modemine bağlanan cihazlarla ve ortamla alakalı onun altyapı ile alakası yok, doğrudan etkilemez daha doğrusu. Firmalar adamakıllı kontrol etmiyor ya güvenilir bir elektrikçi çağırıp baktırmanız lazım ve bu işten anlayan birisi olmalı. Ankastre gelen sinyali ölçecek sonra ankastreden modeme geleni ölçecek vs.

Modem ile aramda bir duvar var TP-Link AC1300 t4u Plus adaptör ile bağlanıyorum. Evimiz 4 yıllık bir ev aralık ayı öncesine kadar problem yoktu ancak sonra bir anda başladı ama son 2 haftadır biraz daha stabil denilebilir.

VDSL ile fiber farkli fibere gectiginizde hem stabil bir baglanti elde edersiniz hem de pinginiz düser tabii öyle fazla oynama olmaz.

Cevap için teşekkürler.

Sinyal kalitesi senin modeminle, modemine bağlanan cihazlarla ve ortamla alakalı onun altyapı ile alakası yok, doğrudan etkilemez daha doğrusu. Firmalar adamakıllı kontrol etmiyor ya güvenilir bir elektrikçi çağırıp baktırmanız lazım ve bu işten anlayan birisi olmalı. Ankastre gelen sinyali ölçecek sonra ankastreden modeme geleni ölçecek vs.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Tarayicidan ya da Chrome'dan arayüze giriceksiniz modemin arkasinda bilgiler yazar 192 ile baslayan adresi giricekseniz onun altında da kullanici adi sifre var ondan sonra arayüzde DSL hat durumu ya da benzeri bir şey yazar o kısmı atacaksınız.

Tarayicidan ya da Chrome'dan arayüze giriceksiniz modemin arkasinda bilgiler yazar 192 ile baslayan adresi giricekseniz onun altında da kullanici adi sifre var ondan sonra arayüzde DSL hat durumu ya da benzeri bir şey yazar o kısmı atacaksınız.

Modemimin arkasında yazan kullanıcı adı ve şifreyi girmeme rağmen siteye giremedim internet sitelerinden baktım oradaki de olmadı garip bir durum.

Dosya Ekleri

• d3f4539a-103b-44b7-bd6e-1e7173fdbe20.jpg
    d3f4539a-103b-44b7-bd6e-1e7173fdbe20.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 26
192.168.0.1 adresine girdiniz degilmi kullanici adi admin sifre admin ya da 1234 olabilir olmazsa modemi resetleyip tekrar deneyebilirsiniz modem arayüz sifresini değiştirmiş olabilirler.

Evet oraya girdim şimdi öyle deneyeyim olursa yazarım olmazsa tüm yardımlarınız için teşkkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı