Kablonet nasıldır?

blackrow

Kilopat
Katılım
15 Eylül 2016
Mesajlar
185
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1 hafta önce TurkNet'e geçiş yaptım. Türk Telekom altyapısını kullanıyor bölgemde. TurkNet modemin IPS'ini kesiyorlar durmadan bu sebepten TurkNet'i iptal etmeye karar verdim. Superonline altyapısı yok Kablonet fiber var kullananlar hız değerleri ve bilgilendirme yapabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bolu'da malumunuz alt yapı olmadığı için hint kumaşı denebilir çünkü o hızı Bolu'da kimse size vermiyor eğer ki başka alt yapısı iyi olan Ankara,İstanbul vb. büyük şehirlerde yaşasaydım Türk Net'in verdiğe hıza bakar sonra Kablo Net'e bakardım.
 
Bolu'da malumunuz altyapı olmadığı için hint kumaşı denebilir çünkü o hızı Bolu'da kimse size vermiyor eğer ki başka alt yapısı iyi olan Ankara, İstanbul vb. büyük şehirlerde yaşasaydım TurkNet'in verdiğe hıza bakar sonra kablo Net'e bakardım.

TurkNet var zaten şu an Türk Telekom altyapısı olduğu için internetimi kesiyorlar durmadan kendi altyapısı olmadan TurkNet çöp.
 
Turksat kablonet'i (fiber) 6 Yıldır kullanıyoruz. Satın aldığınız hızı ortalama olarak alabiliyorsunuz. Arasıra kesintiler oluyor; ama normalde diğerlerinden daha sorunsuz

Sinema paketleri paçavradan da öte.
 
serefaksoy a inat demeyimde bak kardeş 10 yıldır ttnet kullanırdım ama hiç çok memnunum demedim kpotu kastı hız kesti falan filan vodafone denedim daha beter süper online - süper box denedim hep başım ağrıdı şuan kablonete geçtim 2ay oldu ilk 10 gün sıkıntı yaşadım ogün bugündür ne kopma ne donma eğer kendi alt yapısı varsa durma geç hem uygun hemde stabil
 

Yeni konular

Geri
Yukarı