Kablonet nasıldır?

Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden hizmet alacaksınız anlaşılan. Bu durumda DOCSIS modem gerekmez. DSL bir modem kullanacaksınız. Çünkü TV kablosuyla (koaksiyel kablo) değil, ev telefonu/DSL kablosuyla bağlantı kuracaksınız.

DSL tarafta çoğu zaman kullanıcılar kendi modemlerini kullanabilir ama Kablonet için durum nasıl bilmiyorum.

Ayrıca benim gördüğüm kadarıyla sağlayıcılar DSL altyapılarda modemleri kiralamak yerine genellikle faturanız boyunca taksitlendirerek size satıyorlar. Kablonet için de bu durumu başvuruyu yaparken sorarsınız.

Vallahi 8 aydır Bufferbloat yaşıyorum akşam bölgemde bulunan insanların yoğun kullanım saatlerinde oyun içi pingim olması gerekenin 20 üzerinde ve sürekli dalgalı oluyor abartmıyorum son 20 gündür 40 küsur kere arayıp görüşmeme rağmen müşteri hizmetleri sıradan bir insan ne kadar internet bilgisine sahipse o kadar sahipler bir derdin olunca hele bir de oyun veya ping derdi hiçbir sıkıntını çözemiyorlar. Ne müşteri hizmetleri ne eve gelen teknik servis hiçbir şekilde bilgili değiller buna rağmen geçeceğim diyorsan geç, asla ve asla önermiyorum akşam 21'den gece 1'e kadar oyun oynayamayabilirsin ama onlara göre her şey stabil ve normaldir.

Bak hatta şu an sabahın 8'i olmasına rağmen sana anlık Bufferbloat değerlerimi atayım sabah 8 de böyle akşam download latency 150 ms civarı ve Fast'ten yaptığım şu anki değerlerim yüklü değer 852 ms akşamları 1.5 sn.

Bu aşağıda gördüğün değerleri karşı tarafa anlatmak yerine bi deveye 80 kere hendek atlatabilirsin.

1752728600313.png

1752728676012.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı