Kablonet Nasıldır?

Uzun zamandır kullanıyorum memnun olduğumu söyleyebilirim.

Dosya Ekleri

• DSC_0002.JPG
    DSC_0002.JPG
    1,4 MB · Görüntüleme: 606
Kablonet altyapısı oturduğun yerde mevcutsa başka İSS'leri düşünmeye gerek bile yok. 100'ünüzü güldüren tarife kullanıyordum. Hiç sorun yaşamadım.

Ek olarak sorun çözme konusunda çok iyiler. Günün hangi saatinde ararsanız arayın karşınızda bir muhattap bulabiliyorsunuz.

Kablonet altyapısı oturduğun yerde mevcutsa başka İSS'leri düşünmeye gerek bile yok. 100'ünüzü güldüren tarife kullanıyordum. Hiç sorun yaşamadım.

Ek olarak sorun çözme konusunda çok iyiler. Günün hangi saatinde ararsanız arayın karşınızda bir muhattap bulabiliyorsunuz.
Yaygın olmayan firma olduğu için güven sorunu oluyor. Bir de tarifeleri inceliyorum gerçekten çok ucuz fakat kota durumu var galiba.

Yaygın olmayan firma olduğu için güven sorunu oluyor. Bir de tarifeleri inceliyorum gerçekten çok ucuz fakat kota durumu var galiba.
Güven sorunu demeyin bence komik duruyor :) Kablo kaynaklı televizyon ve internet servisi Türksat tarafından verilir :)

Güven sorunu demeyin bence komik duruyor :) Kablo kaynaklı televizyon ve internet servisi Türksat tarafından verilir :)
Kullanmadığım firma için güven sorunu duyabilirim normaldir. 8 yıldır TTNET abonesiyim başka servis sağlayıcı kullanmadım. Superonline 100/5 fiber bağlatacaktım fakat kablonet kullananları görünce aradaki fark dikkatimi çekti.
Yoğun saatlerde ping, hız dalgalanmasından şikayetçi olan birçok insan var. Bir de sitesinden kontrol ettiğimde kotalı 250GB, 500GB gibi kotası olan tarifeler var. 4Mbps upload hızı var ama burada 10-12Mbps alanlar mevcut. Forumdaki kullanıcıların yazdıklarıyla resmi sitede yazanlar uyuşmuyor gibi. Biliyorsanız bilgilendirin ben de öğreneyim ona göre tercih yaparım.

İlk başta bulunduğunuz adreste Kablonet varsa kesinlikle bu markayı denemenizi tavsiye ederim. İki türlü altyapısı bulunuyor. Altyapı sorgulamanızı Türksat Kablonet Fiber Altyapı Sorgulama | Türksat Kablonet ® Web Sitesi adresinden yapabilirsiniz. Bu sorgu sonucunda ya Docsis altyapısı olacak ki bu altyapıda 100 mbit hız desteği bulunuyor ya da GPON altyapısı olacak onda da 1000 mbit bulunuyor. Ayrıca birde telekom ile ortak projesinde DSL veya FTTH altyapıdan başvurma seçeneğiniz gelecek.
Bütün altyapılarda geçerli hepsi bir arada kampanyası var ve bu kampanyaya da başvurmanızı kesinlikle öneririm. Kampanyalar hakkında detay isterseniz Türksat Kablonet ® Resmi Yetkili Web Sitesine Hoşgeldiniz - 0850 802 22 22 adresinden bilgi alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı