Kablonet paket kaybı nasıl çözülür?

İnan bilgi sahibi olmadığım için yazdıklarını pek anlayamıyorum. Kablo duvardan gelmiyor. Duvardan gelince internette kesintiler oluyordu. Sanırım ek olduğu için oluyormuş. Kabloyu direkt evin ortasından geçirdiler ve sorun düzeldi. Görüntü kirliliği yapmasın diye duvar dışına aldım kabloyu elektrikçi çağırıp
tamda bahsettiğim durumdanmış hocam işte :) sorunun düzelmesine sevindim hayırlı olsun.

Bu olay statik IP'ye geçmek mi oluyor?
Emin olmadığım için kesin yorum yapamıyorum ama statik ip daha farklı bir şey, sanırım ücret ödeniyor. Bana arkadaşım söyledi. Böyle bir sorunum vardı ama hiçbir şekilde çözemiyordum konudan anlamışsındır zaten. 100'lü ip bloğundan çıkart kendini %100 çözülecek dedi. Çıkarttırdım gerçekten çözüldü. Bir şansını dene. Belki sorun başka bir şeydir ama bir ihtimali daha elemiş olursun.

Sinirden bilgisayarı kırmak üzereyim. Yaklaşık 3 aydır bu sorunu yaşıyorum. İnternetimde kopma, pingte artış vb. sorunlar olmamasına rağmen LoL oynarken 3 maçta 1, 4 maçta 1, bazen ilk maçta, bazen 5. maçta bir anda 1 saniye lag sorunu başlıyor. Videosunu aşağıya bırakacağım. Kablonet müşteri hizmetlerini aradığımda sinyallerde sorun olmadığını söylüyor. LoL'e ticket attığımda pingplotter üzerinden test yaptırıyor ve internetinde %100 paket kaybı var diyor, ondan oluyormuş. Kablonet'e bunu söylediğimde internet paket kaybı ne onu bile bilmiyorlar. O yüzden çözüm üretemiyorlar. modem değişti, Ethernet kablosu değişti, bilgisayar değişti sorun çözülmedi. Yani sorun %100 internette. internette gezinirken, örneğin Twitter, sahibinden, Technopat resimler geç yükleniyor. hatta bazen yüklenmiyor bile. Buradan siz de bir çözüm bulamazsanız eğer iptal ettireceğim. TTNET'e geçeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam konuyu hortlatıyorum ama eğer yardımcı olursan sevınırım bende kablonet kullanıcısıyım ve aynı sorunları yaşıyorum nasıl çözdün sorunu

Dosya Ekleri

• paket kaybı.png
    paket kaybı.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı