KabloNet ping değerleri nasıldır?

Arkadaşlar Kablonet'de tracert ve ping istatistikleri nasıldır? Frankfurt sunucusuna ping değerleri nasıldır? vie.valve.net, tr.leagueoflegends.com, riot.de adreslerine tracert atabilir mi Kablonet kullanan arkadaşlarım?

Buradan kimse bunun cevabını vermemeli bence, altyapınıza göre değişim gösterir.

X bölgesinde oturan kişi ile Y bölgesinde oturan kişi aynı sağlayıcıyı kullansa da ping değerlerinin alakası olmayabilir. Birisi 5 ms alırken diğeri 5000 ms alabilir.

Bu tamamen sizin oturduğunuz bölgedeki altyapı ile alakalı.

X bölgesinde oturan kişi ile Y bölgesinde oturan kişi aynı sağlayıcıyı kullansa da ping değerlerinin alakası olmayabilir. Birisi 5 ms alırken diğeri 5000 ms alabilir.

Hocam bu arkadaşın dediğini nasıl yapıyoruz, kısaca anlatır mısın?

Kablonet değil de Türk Telekom'dan örnek vereyim.
Yıllarca Türk Telekom 16 Mbit paketini kullandım. 16'nın ortalam 10-12'si evime ulaşıyordu. Etrafta herkes Türk Telekom'a söverken ben en basitinden CS:GO'da 30-40 pinglerle oyun oynuyordum. Ama bir başka yerdeki aynı paketi kullanan kişi 1000'leri görüyordu :)

Buradan kimse bunun cevabını vermemeli bence, altyapınıza göre değişim gösterir.

Arkadaşlar Kablonet'de Tracert ve ping istatistikleri nasıldır? Frankfurt sunucusuna ping değerleri nasıldır? vie.valve.net, tr.leagueoflegends.com, riot.de adreslerine tracert atabilir mi Kablonet kullanan arkadaşlarım?

Arkadaşlar milleti bilmediğiniz konu hakkında bir yorum yapmayın bak kardeşim senin kullandığın vdls değil eve kadar fiber pingin genel olarak 8 ms çıkar testlerde daha aşağıda çıkabilir oyun konusuna gelirsek server mesela İstanbul'da sen van dasın gecikme 30 msden başlar fazla olmaz Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna bağlandığında bir sorun yoksa Max 45 ms alırsın ben 7 yıllık kullanıcısıyım yaklaşık 28 ms alıyorum Valorant'da.
Bir de şöyle bilgi vereyim ben bu son 2 güncelleme öncesi oyunda 10 ms falan oynuyordum güncelleme sonrası pingim minimum 25 ms oldu ticket oluşturdum sorun yok dediler Kablonet'e mail attım onlarda sorun yok dedi ama oyun içinde genelde en iyi ping benim oluyor yani 20 msden az alanla karşılaşmadım sık oynayan biri olarak

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı