221510
Kilopat
2 senedir Kablonet'in 25 Mbps Ekosınırsız tarifesini kullanıyordum ve kota bittiğinde hızım 16 Mbps'e düşüyordu. Yaklaşık 1 hafta önce beni arayıp taahhütümün bittiğini söylediler ve ben de aynı tarife ile devam etmek istediğimi söyledim. İşlerim yoğun olduğu için dün gece farkettim ki; tarifem 24 Mbps ekosınırsız olarak değiştirilmiş ve kotam bittiğinde de hızım 8 Mbps'e düşüyor. Arayıp 25 Mbps olan tarifeye geçmek istediğimi söylediğimde kampanyanın değiştiğini ve artık 25 Mbps paketin ekosınırsız değil kotalı olduğunu, aşım yaptığımda ek ücret uygulanacağını söylediler. Ben de bu tarifeyi buldum, arayıp geçiş yapmak istediğimi söyledim ama bu tarifenin analog olduğunu, benim dijital kullandığımı ve bu tarifeye geçtiğimde ücretin 200 TL olacağını söylediler. Şu an internetim berbat durumda, ping değeri oldukça yüksek ve uygun bir tarife bulamadım.
-Şu an kullandığım 24 Mbps internetin kotasını yükseltsem yeterli olur mu? (Ayda ortalama 140-150 GB download yapıyorum ama hız yüksekken bu kullanım artar diye tahmin ediyorum.)
-Geçiş yapabileceğim 25 Mbps ekosınırsız olan bir paket var mı?
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-Şu an kullandığım 24 Mbps internetin kotasını yükseltsem yeterli olur mu? (Ayda ortalama 140-150 GB download yapıyorum ama hız yüksekken bu kullanım artar diye tahmin ediyorum.)
-Geçiş yapabileceğim 25 Mbps ekosınırsız olan bir paket var mı?
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: