Kablonet vs TurkNet vs Millenicom vs Superonline

Kablonet altyapısı daha gelmediyse TurkNet veya Milleni'den alın. Taahhütsüz alacağınız için Kablonet altyapısı geldiğinde iptal ettirirsiniz.

Şimdi şöyle ben konuştum Kablonet müşteri hizmetleriyle. Yan binalarımda var. Binada afişte vardı altyapınız var diye. Muhtemelen kimse bağlatmamış ve bu yüzden aktif edilmemiş. Bu süreç ne kadar sürer bilmiyorum. O yüzden tedirginim.

Kablonet'te 109 TL'ye var bir tane hocam akşam 7-12 arası 24 megabite düşüyor.

Hız 7/24 sınırsız değil. Benim bahsettiğim 7/24 100 Mbps 160 TL civarı gereksiz yüksek bir devlet firması için.

Bölgende Superonline "fiber" kullanan tanıdığın varsa memnun ise geç 200 Mbps'ye.

Millenicom 100Mbps'lik paketini kullanıyorum hocam. Aylık 110TL aldığım değerler 75-80download ( her gün her saat ) upload 6-7 arası. Tavsiye ederim açıkçası daha fazla hız alabilirdim de iç tesisat sorunlu ve değiştirmekle de uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Türk Telekom harici herhangi bir ISS'e geçebilirsin. TurkNet veya Millenicom'a geç derim ben. Şunu unutma, geçtiğin ISS'ler sana altyapının desteklediği hızı kotasız olarak verecek.

Altyapım 100 megabit destekliyor. Millenicom'u ben de merak ettim açıkçası. Hizmet olarak nasıldır?

TurkNet fiber 100Mbps altyapın varsa tavsiye ederim 3 günde bağlandı memnunuz bayağı
Superonline altyapın varsa da hız şenliği 200Mbps tarifesine bakabilirsin 150TL fiyatı var çok iyi.

Millenicom 100Mbps'lik paketini kullanıyorum hocam. Aylık 110TL aldığım değerler 75-80download ( her gün her saat ) upload 6-7 arası. Tavsiye ederim açıkçası daha fazla hızlı alabilirdim de iç tesisat sorunlu ve değiştirmekle de uğraşmak istemiyorum.

Kopma arıza vs yaşıyor musunuz?

Ben türknet kullanıyorum 2 gündür hızım şöyle;

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 55
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı