Kablosu kopan PS3 kolu onarilir mi?

Her şeyi driverlara bağlamasanız mı acaba... Önce kolun Bluetooth ayarını açmanız veya USB alıcı ile bağlamanız lazım. Driver en son kısım ki onu Windows bile kuruyor.

PS3 kollarında Analog diye bir ışık var mı??? Ben hiçbir kolumda görmedim öyle bir ışık. Platoon diye aldığım bir kolda görmüştüm sadece.
Dostum gerçekten PS3 kontrolcüden anlamıyorsun. DS3, SCP Driver kurmadan çalışmaz Windows'da.

DS3 veya diğer modeli olan sixaxix kablosuz da kullanılabilir. Konu da ki kol 2-3. sınıf emitasyon bir kontrolcü yanii orijinal değil. Çok göze batıyor. Benim gibi işinde uzman değilseniz anlamanız imkansıza yakın. @592041

Konu sahibi mini USB kablo alıp yoluna devam edebilir.

Dostum gerçekten PS3 kontrolcüden anlamıyorsun. DS3, SCP Driver kurmadan çalışmaz Windows'da.
O kadar da cahil değiliz. Benim demeye çalıştığım, önce kolu bağlayın, sürücü 2.planda kalsın. İnsanlar böyle yapa yapa yanlış yapmaya başladılar. Bir konuda adam daha kolu bağlamadan sürücü kurmaya çalışıp becerememişti. Sonunda iade etti kolu :D.

DS3 veya diğer modeli olan sixaxix kablosuz da kullanılabilir. Konu da ki kol 2-3. sınıf emitasyon bir kontrolcü yanii orijinal değil. Çok göze batıyor. Benim gibi işinde uzman değilseniz anlamanız imkansıza yakın. @592041

Dostum yazısından dolayı mı anladın onu? Onun haricinde aynı gibiler. Bir tek yazısı beni şüpheye düşürdü.

PS3 kollarında analog diye bir ışık var mı? Ben hiçbir kolumda görmedim öyle bir ışık. Platoon diye aldığım bir kolda görmüştüm sadece.

DualShock 1-2 üzerinde böyle bir tuş mevcut. 3 konsolunda PS tuşu var.

Çok da imkansız değil, orijinal kolu bilen arkadaşlar renklerden bile anlayabilir aslında.

O kadar da cahil değiliz. Benim demeye çalıştığım, önce kolu bağlayın, sürücü 2.planda kalsın. İnsanlar böyle yapa yapa yanlış yapmaya başladılar. Bir konuda adam daha kolu bağlamadan sürücü kurmaya çalışıp becerememişti. Sonunda iade etti kolu :D.
Ya dostum, bu çok temelsiz ve saçma bir tartışmaya gidiyor ve bana göre baya saçmalıyorsun. Senle muhabbeti noktalıyorum. İyi forumlar.

Dostum yazısından dolayı mı anladın onu? Onun haricinde aynı gibiler. Bir tek yazısı beni şüpheye düşürdü.

Her şeyinden anlarım. Işığın kola vurduğu açıdan verdiği renkten bile anlarım. Uzmanlık alanım konsollar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı