Kablosu kopan PS3 kolu onarilir mi?

Ya dostum, bu çok temelsiz ve saçma bir tartışmaya gidiyor ve bana göre baya saçmalıyorsun. Senle muhabbeti noktalıyorum. İyi forumlar.
Ben de bu forumda neden insanlar biri diğerini düzeltince o kişiyi cahil bellemeye başladılar onu anlayamıyorum. Burası iyice zıvanadan çıkmaya başlamış. Sana da iyi forumlar.

Ben bir ara PS3 kullanmıştım, kablosuz kolla geldiği için bu tuşu hiç görmedim ben. Platoon diye bir markanın kolunda görmüştüm. Ondan sordum. Teşekkürler cevap için.

Özür dilerim, yazım hatası yaptım “klavye azizliği”. DualShock 3 üzerinde PS menü butonu mevcut. Yanii o tuş yok, DualShock 1-2 üzerinde mevcut sadece.

Her şeyinden anlarım. Işığın kola vurduğu açıdan verdiği renkten bile anlarım. Uzmanlık alanım konsollar.
Nasıl uzmanlaştınız sorabilir miyim? Konsollar konusunda hiç detaya girmemiştim merak ettim.

Özür dilerim, yazım hatası yaptım “klavye azizliği” DualShock 3 üzerinde PS menü butonu mevcut.
İşte ben de onu söylemeyi deniyordum. Analog ışıklı tuşu ben replika hariç PS3 kolunda görmemiştim. Yukarıdaki malum arkadaş da bana "kollardan gram anlamıyorsun" demeye başladı. İşte, insanlar ne istiyorsa ona inanıyor.

Nasıl uzmanlaştınız sorabilir miyim? Konsollar konusunda hiç detaya girmemiştim merak ettim.

İşte ben de onu söylemeyi deniyordum. Analog ışıklı tuşu ben replika hariç PS3 kolunda görmemiştim. Yukarıdaki malum arkadaş da bana "kollardan gram anlamıyorsun" demeye başladı. İşte, insanlar ne istiyorsa ona inanıyor.
Dostum kafan mı güzel senin? İlk resimde analog tuşu nerde var? Benim attığım DS3'de de Analog tuşu yok.

Eski PS çalışanı, zamanın en efsane retro konsol konularını hazırlayan, yeni nesil konsollara ucundan yardım eden ve doğduğumdan beri konsol kullanan biriyim. Daha ister misin?

Evet DualShock 3 ve sixaxix PS Home tuşu kullanır.

Dostum kafan mı güzel senin? İlk resimde analog tuşu nerde var? Benim attığım PS3'de de Analog tuşu yok.
2.sayfada attığın resimdeki 2.kolda ne yazıyor acaba? Bana "Orijinal onlar kutudan çıktı" dedin. Şimdi yok diyorsun. Senin kafan güzel bence.

Eski PS çalışanı, zamanın en efsane retro konsol konularını hazırlayan, yeni nesil konsollara ucundan yardım eden ve doğduğumdan beri konsol kullanan biriyim. Daha ister misin?

Evet DualShock 3 ve sixaxix PS Home tuşu kullanır.
Anladım. Uzmanlığınızın devamlılığını dilerim :D.

2.sayfada attığın resimdeki 2.kolda ne yazıyor acaba? Bana "Orijinal onlar kutudan çıktı" dedin. Şimdi yok diyorsun. Senin kafan güzel bence.

Kardeşim bir tanesi DS2 bir tanesi DS3 onların. İkisinide farkları görünsün diye attım.

2.sayfada attığın resimdeki 2.kolda ne yazıyor acaba? Bana "orijinal onlar kutudan çıktı" dedin. Şimdi yok diyorsun. Senin kafan güzel bence.

Kendi zirvemdeyken tırmanmaya pek gerek duymadım. Teşekkürler.

Konu gereksiz derece uzadı. Konu sahibi mini USB kablo alıp yoluna devam edebilir.

@550519 @88602

Flex kablosu dediği kolun mini USB'sinden bahsetmiş yani şart ettiğin soketten bahsediyor, o soketin Flex kablosu kopmuş ise iş zor çünkü genelde Flex kablolarını satmıyolar tamir için.

Kendi zirvemdeyken tırmanmaya pek gerek duymadım. Teşekkürler.

Konu gereksiz derece uzadı. Konu sahibi mini USB kablo alıp yoluna devam edebilir.

@550519 @88602

Dostum bahsettiği Flex kablosu kopmuşsa mini USB kablo bir işe yaramaz.
Edit: Bahsettiğim yerde Flex kablosu yokmuş fakat Flex kablosunun kopmuş olduğu gerçeği değişmez.
Eğer bahsettiğiniz Flex kablosu bu ise alıp tamir edebilirsiniz.

Flex kablosu dediği kolun mini USB'sinden bahsetmiş yani şart ettiğin soketten bahsediyor, o soketin Flex kablosu kopmuş ise iş zor çünkü genelde Flex kablolarını satmıyolar tamir için.

Dostum bahsettiği Flex kablosu kopmuşsa mini USB kablo bir işe yaramaz.

Tamiri ne kadara olur? AliExpress'te var ama oraya guvenemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı