Kablosuz ağda ping sorunu

Invencible

Decapat
Bir süredir online oyunlarda anlık ping sorunu yaşadığım için laptopumun WiFi kartıını değiştirmek istiyorum. Anlık ping çıkıp 2 sn sonra düşüyor, forumlarda her yerde araştırdım. Modemi değiştirdim, her şeyi güncelledim, regedit'den komut ekledim gene düzelmedi. Ben de son çare olarak WiFi kartını değiştirmek istiyorum. WiFi kartım Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter, PCIe Half Mini olduğu için M.2'lerle uyumlu değil. Bu yüzden son çıkan hangi WiFi kartını takabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı sorunu yaşıyordum, neredeyse düzenli olarak ping spike oluyordu. Oyun oynamak imkansızdı. Sorun Wi-Fi taramasındaymış. 45 saniye-60 saniyede bir etraftaki kablosuz ağlar taranıyor, bu işlem sırasında da ping spike oluyor. Bunu kapatmak için ise WLAN Optimizer'i dene. Kablosuz ağa bağlandıktan sonra autoconfig'i kapat. Tekrar kablosuz ağlara baktığında göreceksin ki sadece senin bağlandığın ağ yazıyor. Sonra oyuna girip dene. Bilgisayarı bu şekilde tekrar başlattığında kablosuz ağa bağlanmayacaktır çünkü tarama kapalı, autoconfig'i açıp kendi ağına bağlandıktan sonra tekrar kapatman gerekiyor.

Ben de aynı sorunu yaşıyordum, neredeyse düzenli olarak ping spike oluyordu. Oyun oynamak imkansızdı. Sorun Wi-Fi taramasındaymış. 45 saniye-60 saniyede bir etraftaki kablosuz ağlar taranıyor, bu işlem sırasında da ping spike oluyor. Bunu kapatmak için ise WLAN Optimizer'i dene. Kablosuz ağa bağlandıktan sonra autoconfig'i kapat. Tekrar kablosuz ağlara baktığında göreceksin ki sadece senin bağlandığın ağ yazıyor. Sonra oyuna girip dene. Bilgisayarı bu şekilde tekrar başlattığında kablosuz ağa bağlanmayacaktır çünkü tarama kapalı, autoconfig'i açıp kendi ağına bağlandıktan sonra tekrar kapatman gerekiyor.
İlk girişimde deneyeceğim. Yardım ettiğin için teşekkürler. Wifi kartı konusunda kararsız kaldım zaten, pc eski ve içinde ki bağlantı yuvasıda eski olunca en yeni çıkan wifi card’ı 2013’de çıkmış. Benim pc’de ki wifi card’ı da 2013 diye biliyorum. Değiştirsem çok az etkisi olur. Onun yerine router alırım.

Bir sorum olucak. Autoconfig'in yanında windows işareti var. Üstüne gelince ' Admin rights necessery to modify the autoconfig flag' yazıyor ve autoconfig'i kapattırmıyor. Bilgisayarda ki admin vs her şey benim, her şeye yetkim var. Fakat bu olayı çözemedim. İzinleri halledemedim bir türlü.

Bir sorum olucak. Autoconfig'in yanında windows işareti var. Üstüne gelince ' Admin rights necessery to modify the autoconfig flag' yazıyor ve autoconfig'i kapattırmıyor. Bilgisayarda ki admin vs her şey benim, her şeye yetkim var. Fakat bu olayı çözemedim. İzinleri halledemedim bir türlü.
Uygulamayı yönetici olarak çalıştırın.

Ben de aynı sorunu yaşıyordum, neredeyse düzenli olarak ping spike oluyordu. Oyun oynamak imkansızdı. Sorun Wi-Fi taramasındaymış. 45 saniye-60 saniyede bir etraftaki kablosuz ağlar taranıyor, bu işlem sırasında da ping spike oluyor. Bunu kapatmak için ise WLAN Optimizer'i dene. Kablosuz ağa bağlandıktan sonra Autoconfig'i kapat. Tekrar kablosuz ağlara baktığında göreceksin ki sadece senin bağlandığın ağ yazıyor. Sonra oyuna girip dene. Bilgisayarı bu şekilde tekrar başlattığında kablosuz ağa bağlanmayacaktır çünkü tarama kapalı, Autoconfig'i açıp kendi ağına bağlandıktan sonra tekrar kapatman gerekiyor.

Ya senin Allah'ını severim adamsın sen ya ya bu sorun yüzünden Online oyunlarımı sildim kafayı yedim cinnet geçirdim ne desem bilemiyorum adamın dibisin sen ya sorunumu çözdün Allah senden razı olsun IBAN verirsen para yollamak istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00