Kablosuz bağlantıda dalgalı ping

HezeyaN

Hectopat
Daha fazla  
Laptop kullanıyorum ve internete kablosuz şekilde bağlanıyorum ama ping değeri 40 msden 1200'e kadar çıkıp geri düşüyor ve bu sürekli oluyor. Daha sonra belirli bir süre 40 ms de oynamaya devam ediyorum ve sonra tekrar aynı olayları yaşıyorum veya belirli bir saniye ms çok artıyor ve o şekilde sabit kalıp eski haline dönüyor. İnternete kablo ile bağlansam bu sorun ortadan kalkar mı yoksa internette mi bir sıkıntı var çözmedim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kullanıyorum ve internete kablosuz şekilde bağlanıyorum ama ping değeri 40 msden 1200'e kadar çıkıp geri düşüyor ve bu sürekli oluyor. Daha sonra belirli bir süre 40 ms de oynamaya devam ediyorum ve sonra tekrar aynı olayları yaşıyorum veya belirli bir saniye ms çok artıyor ve o şekilde sabit kalıp eski haline dönüyor. İnternete kablo ile bağlansam bu sorun ortadan kalkar mı yoksa internette mi bir sıkıntı var çözmedim açıkçası.
Lan kablosu ile bağlanmayı dene olmazsa modemin üzerindeki tuştan reset at ve kabloların hepsini çıkarıp tak

Hocam kablolu internet gözle görülebilir bir şekilde daha iyi olduğu kesin. Bir deneyin sorun ortadan kalkmazsa size en iyi çözümü verebilecek kişiler yetkili servis. Ama onlarda ne kadar ilgilenir bilmem :) malum görev onlar dışında herkesin olabilir ama asla onların değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı