Dostlar son bir haftadır kablosuz internet kullanamıyorum yavaş ve çokça kopuyor. Yönetici olarak interneti mi tanımladıgımda aşağıda ya da üstte olduğu gibi 2 resim ortada. 2'sinde de en az 3 hata var. Bu hataları giderebilir miyim yoksa müşteri hizmetlerini aramam gerekir mi? İnanın bu konuda hiçbir bilgim yok.
Sağlayıcı: Türk Telekom.
Hız: 16 Mbps.
Bu sorun genellikle Wi-fi kanalı seçimiyle alakalı, Wifi Analyzer programıyla sana uygun diğer Wifi ağları ile çakışmayacak uygun kanalı seçmek olacaktır.
Dostlar son bir haftadır kablosuz internet kullanamıyorum yavaş ve çokça kopuyor. Yönetici olarak interneti mi tanımladıgımda aşağıda ya da üstte olduğu gibi 2 resim ortada. 2'sinde de en az 3 hata var. Bu hataları giderebilir miyim yoksa müşteri hizmetlerini aramam gerekir mi? İnanın bu konuda hiçbir bilgim yok.
Resimde eklediğiniz kısımlar hata değil. Sizin sorun modemin Wi-Fi çekim gücü ile alakalı ya kablolu kullanacaksınız ya da WI-FI5 destekleyen bir modem alacaksınız ki iyi verim alasınız. Ya da Wi-Fi kanalını ya da bant genişliğini değiştireceksiniz modemden ama pek etkisi olmaz.
Eğer kablolu kullanımdada kopma yaşıyorsanız müşteri hizmetlerini arayın başka sorun vardır.