Kablosuz internet çok yavaş

salihbey5561

Decapat
Daha fazla  
Dostlar son bir haftadır kablosuz internet kullanamıyorum yavaş ve çokça kopuyor. Yönetici olarak interneti mi tanımladıgımda aşağıda ya da üstte olduğu gibi 2 resim ortada. 2'sinde de en az 3 hata var. Bu hataları giderebilir miyim yoksa müşteri hizmetlerini aramam gerekir mi? İnanın bu konuda hiçbir bilgim yok.
Sağlayıcı: Türk Telekom.
Hız: 16 Mbps.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240612-125622.png
    Screenshot_20240612-125622.png
    60,6 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20240612-124729.png
    Screenshot_20240612-124729.png
    74,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar son bir haftadır kablosuz internet kullanamıyorum yavaş ve çokça kopuyor. Yönetici olarak interneti mi tanımladıgımda aşağıda ya da üstte olduğu gibi 2 resim ortada. 2'sinde de en az 3 hata var. Bu hataları giderebilir miyim yoksa müşteri hizmetlerini aramam gerekir mi? İnanın bu konuda hiçbir bilgim yok.

Kablosuz her zaman yavas bu pek cölülemeyen bir durum kablolu kullanmanı tavsiye ederim her zaman daha iyi daha hızlı.

Resimde eklediğiniz kısımlar hata değil. Sizin sorun modemin Wi-Fi çekim gücü ile alakalı ya kablolu kullanacaksınız ya da WI-FI5 destekleyen bir modem alacaksınız ki iyi verim alasınız. Ya da Wi-Fi kanalını ya da bant genişliğini değiştireceksiniz modemden ama pek etkisi olmaz.

Eğer kablolu kullanımdada kopma yaşıyorsanız müşteri hizmetlerini arayın başka sorun vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı