Kablosuz klavye ve mouse önerisi

kesici244

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. TV'de kullanmak için kablosuz klavye ve mouse ihtiyacım var fakat internette şunları buldum. Bunlar daha pratik gibi önerir misiniz? YouTube'da inceleme bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için kullanmayacaksan Logitech mk240 almıştım, gayet memnunum. Beyaz-kırmızının renkleri biraz soluyor sanki, kararıyor gibi. Siyahı deneyebilirsin. Fiyatları hakkında bir fikrim yok, 200 lira idi aldığımda. Editlerim burayı.

Microsoft'un touchpadli klavyelerini denedim, pek beğenemedim. Televizyon için wireless mouse+keyboard alırsan çok daha efektif kullanırsın hem. Önermiyorum yani.

Ayrıca mouse için uzaktan iyi değil falan diyorlar , gayet yeterli.

Everest'ten uzak dursan iyi olur.
Logitech K400 klavyesine bakabilirsin memnunuz.
Everest'in her ürünü kötü değil, önerdiğiniz klavye ile arasında 100 ₺ var.
Yine de ben Logitech öneririm ama attığınız Everest klavyeler de günlük kullanım için oldukça ideal.

Everest'ten uzak dursan iyi olur.
Logitech K400 klavyesine bakabilirsin memnunuz.
Dediğim gibi sadece Andriod TV de kullanılacak günde 1-2 saat anca kullanılır yani. Çokta kalitesi olmasına gerek yok hocam.
Oyun için kullanmayacaksan Logitech mk240 almıştım, gayet memnunum. Beyaz-kırmızının renkleri biraz soluyor sanki, kararıyor gibi. Siyahı deneyebilirsin. Fiyatları hakkında bir fikrim yok, 200 lira idi aldığımda. Editlerim burayı.

Microsoft'un touchpadli klavyelerini denedim, pek beğenemedim. Televizyon için wireless mouse+keyboard alırsan çok daha efektif kullanırsın hem. Önermiyorum yani.

Ayrıca mouse için uzaktan iyi değil falan diyorlar , gayet yeterli.
Touchpad li klavye'yi ne için beğenmediniz acaba? Kullanım olarak nasıl?

Touchpad li klavye'yi ne için beğenmediniz acaba? Kullanım olarak nasıl?

Microsoft'la ne farkları vardır touchpad kısmının detaylarını bilemem, fakat microsoft bile kullanım olarak kötü. Elime alayım kucağımda yata yata yaparım falana girince ufak da bir şey kontrollü değil yani. Bi mouse ile işini çok hafifletirsin. Bence bir set tercih etmelisin.

Unpopular opinion : Belki ben becerememişimdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı