Kablosuz mekanik klavye önerisi

Utkuilker

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben kablosuz mekanik bir klavye bakıyorum kalite bir şey istiyorum bütçe konusunda bir sınırlama yok ilk başta Black Widow V4 Pro almayı düşünüyordum sonra bir klavyeye o kadar para verdikten sonra hala kablolu kullanmak istemedim önerilerinize açığım. 😀

Teşekkürler klavyeler için daha önce ASUS kullanmadığım için bilmiyorum önceden incelemiştim siz kullanıyorsanız memmun musunuz?

Yazılımı can sıkıcı biraz. Kalite olarak gayet güzel. Azoth'un fiyatı custom klavye olduğundan öyle. Eğer ilgilenmiyorsanız almanıza gerek yok. ROG Scope II 96 alabilirsiniz. NX Snow, Red switchten daha sessizdir.

Akko'lar gayet kaliteli ama Wraith'ciğim yüzde 200 kâr yapmaya çalışıyor.

Sağ olun hocam ama ben bu tarz klavyeler çok kullanmıyorum daha çok Black Widow tarzı ASUS tarzı tam klavyeleri seviyorum.

Yazılımı can sıkıcı biraz. Kalite olarak gayet güzel. Azoth'un fiyatı Custom klavye olduğundan öyle. Eğer ilgilenmiyorsanız almanıza gerek yok. ROG scope II 96 alabilirsiniz. Nx snow, red switchten daha sessizdir.

ASUS'un yazılımı ciddi anlamda sıkıntılı faresini aldım yazılım ayar tutmuyor kendi kendine değiştiyiordu. Geri istediler mousu fare için sadece yazılım problemi var diyebiliriz onun dışında ASUS bence güzel bir marka.

ASUS'un yazılımı ciddi anlamda sıkıntılı faresini aldım yazılım ayar tutmuyor kendi kendine değiştiyiordu. Geri istediler mousu fare için sadece yazılım problemi var diyebiliriz onun dışında ASUS bence güzel bir marka.
B650E-F, Gladius III Aimpoint ve GO 2,4 kullanıyorum. Yazılımı düzgün olsa mükemmel ürünleri var ama mouse RGB'sini değiştirmek için neden güncelleme yapmam gerekir ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı