Kablosuz Mouse Klavye Nasıl Takılır ?

BuraK003

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarcıya gidip oyun bilgisayarı aldım. Yanında kablosuz klavye mouse verdiler. Ama çalışmıyor. İlk kablosuz kullandıgım için pek bilgim yok. Bilginiz varsa lütfen yorum yapın teşekkürler.

Pilleri takılı ve sağlam olmalı.
Açık durumda olmalı ve receıverler takılı olmalı.
Recıeverler 0 alınan ürünlerde kutuda olur fakat ürün 2.el ise ürünün içindede olabilir.

USB nasıl olmaz. Farenin içindedir ya da kutusunda. Modeli nedir?

Pro2000

- - - Güncellendi - - -

Pilleri takılı ve sağlam olmalı.
Açık durumda olmalı ve receıverler takılı olmalı.
Recıeverler 0 alınan ürünlerde kutuda olur fakat ürün 2.el ise ürünün içindede olabilir.

2.El deyil yeni aldım pc yanında hediye verdiler.

19721.png

Bu alet mause ve klavyenin içinde yada kutusundadır. Bunu kasadaki usb girişlerine takmalısın. Set halinde ise 1 tanedir farklı markalar veya farklı modeller ise 2 tanedir.

Onu takacağın yer ise en sağdaki usb girişidir. Bu giriş kasanızın arkasında ve önünde mutlaka birkaç tane vardır. Hele ki oyuncu bilgisayarı demekte ısrarcıysanız.

untditled-2-640x298.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
19721.png

Bu alet mause ve klavyenin içinde yada kutusundadır. Bunu kasadaki usb girişlerine takmalısın. Set halinde ise 1 tanedir farklı markalar veya farklı modeller ise 2 tanedir.

Onu takacağın yer ise en sağdaki usb girişidir. Bu giriş kasanızın arkasında ve önünde mutlaka birkaç tane vardır. Hele ki oyuncu bilgisayarı demekte ısrarcıysanız.

untditled-2-640x298.jpg

Hiç bişi yoktur gidip sordum adam farenin altındaki açma kapama yerini açmamı söyledi açtım sağ tıklanınca yanıp sönüyor ışık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı