Kaburga kırığında neler yapılmalı?

Batuhan2955

Kilopat
Daha fazla  
Annem köyde bir kaza sonucu 3 kaburga kemiğini kırdı. 1.5 ay oldu geçti üstünden son kontrolde doktor kemikler pek kaynamamış, neden kaynamadağını bilmiyorum demiş. Akciğere batma riski var. Morali bozuk, stres yapıyor. Tavsiyelerinizi dinlemek istedim. Daha önce kaburga kırığı yaşayan varsa tavsiyesi iyi olur.

Son düzenleme:
Annem köyde bir kaza sonucu 3 kaburga kemiğini kırdı. 1.5 ay oldu geçti üstünden son kontrolde kemikler pek kaynamamış, neden kaynamadağını bilmiyorum demiş. Akciğere batma riski var. Morali bozuk, stres yapıyor. Tavsiyelerinizi dinlemek istedim. Daha önce kaburga kırığı yaşayan varsa tavsiyesi iyi olur.

Geçmişte arkadaşımın babasıda yaşamıştı ancak bu kadar ciddi değildi bildiğim kadarıyla kaburga kırıklarına bir müdahale yapmıyorlar kaynamasını beklemeniz gerekiyor geçmiş olsun.

Bu kadar ciddi bu kadar önemli bir meseleyi doktora danışmak yerine buraya yazman bambaşka bir seviye. Yani ben artık inanamıyorum düşün ki bir insanın annesi böyle rahatsızlık geçirecek, çocuğu forum sitesinde derman arayacak. Yazık.
Kardeş okuma özürlüğün mü var? Doktora gittik zaten. Doktor kaynamadığını söyledi düzgünce okusan keşke. Daha önce bunu yaşayan insanlardan moralini düzeltmek için tavsiye istiyorum. Boş yorum yazmak için yazıyorsunuz sadece.

Doktor nasıl bilmiyorum diye geçiştirebilir onu anlamadım açıkçası. Başka bir doktordan randevu alıp tekrar sormak daha mantıklı olacak çünkü gittiğiniz bu sorumsuz doktorun ipiyle kuyuya inilmez.

Kesinlikle tabii buradaki yoruma bakarak hareket etmeyin durum ciddi ise farklı doktorlara başvurmak daha iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı