Kaby Lake İşlemciler

Abi ben i7 6700 almayı düşünüyordum. Sence beklemelimiyim ? Ne zaman çıkar acaba ?
İmzanızdaki sistem, hayal ettiğiniz sistem sanırıım ? :)
i7 6700 uzun süreler işinizi görecek bir işlemcidir. DX12 ile birlikte çoklu çekirdek kullanımı da yaygınlaşıyor yanii herhangi bir problem yaşamazsınız.
Beklerseniz 30-50TL fark ile %10-15 arası daha güçlü bir işlemci alabilirsiniz fakat beklemeye deyecek kadar gerekli görmüyorum

i7 6700 uzun süreler işinizi görecek bir işlemcidir. DX12 ile birlikte çoklu çekirdek kullanımı da yaygınlaşıyor yanii herhangi bir problem yaşamazsınız.
Beklerseniz 30-50TL fark ile %10-15 arası daha güçlü bir işlemci alabilirsiniz fakat beklemeye deyecek kadar gerekli görmüyorum
Evet hocam sadece ekran kartı değişik. Hatta konuşmuştuk hatırlarsan. :)

Bir de bekledin diye hiç getirmiyorlar. :D :D

Bir de bekledin diye hiç getirmiyorlar. :D :D

Birde özel soğutmalı RX480'ler gibi olduğunu düşünsene, ÇILDIRIRSIN! :)
Gerçi intel yapmaz öyle, anca bizim sırtımızı yasladığımız AMD yapar. Sinir AMD. :/

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı