Milleti keklik gibi yakaladı AMD, tabi olacağı bu.Adamlar RX 470 özel soğutmayı RX 480 den önce çıkardı şaka gibi.![]()
Hızı arttırılmış, bir miktar performanslı olur herhalde.Arkadaşlar i5 6400 denk olarak i5 7400 çıkacakmış herhalde peki i5 7400 fiyatı şuan ki i5 6400 ile aynı olur mu ? (Tahmini olarak kimse kahin değil)
20-30TL bir fark olur diye düşünüyorum ben, ziraa 4. nesilden 6. nesle geçişte bu şekilde olmuştu.Arkadaşlar i5 6400 denk olarak i5 7400 çıkacakmış herhalde peki i5 7400 fiyatı şuan ki i5 6400 ile aynı olur mu ? (Tahmini olarak kimse kahin değil)
Adamlar güzel batırdılar vallahi, daha ne kadar düşebilirlerdi merak ediyorum. ( Zen tabanlı işlemciler 2017 son çeyrekte geliyormuş birdeAdamlar RX 470 özel soğutmayı RX 480 den önce çıkardı şaka gibi.![]()
RX 480 olayından sonra hiç bir şeye şaşırmam.20-30TL bir fark olur diye düşünüyorum ben, ziraa 4. nesilden 6. nesle geçişte bu şekilde olmuştu.
Adamlar güzel batırdılar vallahi, daha ne kadar düşebilirlerdi merak ediyorum. ( Zen tabanlı işlemciler 2017 son çeyrekte geliyormuş birde)
Hocam AMD bekleme boşver biz i7 alalım rahatımıza bakalım, arkamıza yaslanıp izleriz.Kesinlikle hocam. Şimdi onu bekleyeceğim AMD ZEN bekleyin diyecekler.![]()
Kesinlikle hocam. Beklemekten sıkıldım zaten.Hocam AMD bekleme boşver biz i7 alalım rahatımıza bakalım, arkamıza yaslanıp izleriz.AMD zaten üst düzey ekran kartı çıkartacak diye duydum 2017 yılında, 1070 ile kapışır. 2018 de bir tane daha çıkarırsa 1080 ile kapışır bu böyle gider. 2018 de NVIDIA nerelere gelir bakıp göreceğiz
![]()
2017 son çeyrekte i8 çıkmazsa iyidir. Kaplumbağa - Tavşan misali yarışıyorlar. Gönül ister ki beklentiler doğru çıksın ama zor görünüyor.20-30TL bir fark olur diye düşünüyorum ben, ziraa 4. nesilden 6. nesle geçişte bu şekilde olmuştu.
Adamlar güzel batırdılar vallahi, daha ne kadar düşebilirlerdi merak ediyorum. ( Zen tabanlı işlemciler 2017 son çeyrekte geliyormuş birde)
Laf gelişi söylüyorum zaten onu. AMD 2017 son çeyreğinde anca 2016 Intelini yakalar.@01can01 i serisindeki numaralandırma segmenti belirtiyor performansı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.