Kaby Lake İşlemciler

3 aydır Rx480 custom modelleri bekleyin yakında çıkacak diyoruz, adamlar beklete beklete yaz tatilini kuruttu :) AMD Türkiye'yi sildi herhalde listeden.
Kaplumbağa-Tavşan hikayesinde kaplumbağa yeniyordu ama hatırlatayım :)

@01can01 Rekabet artarsa tüketicinin karına olur. (y)
RX 480i çok bekledim arkadaşımla, 1080 ile kapışacak bir f/p kart dediler. Hergün video yayınlanmasını bekledik. Parasını hesapladık, kurları takip ettik. Sonuç ortada hocam, yine hayal kırıklığı oldu. Bende isterim AMD şöyle bir kart çıkartsın, zen mimarisi ile birleştirelim ortalığı yıkalım ama bunlar da çok hayal oluyor bana göre :melek::kararsız:. Telefondan yazıyorum yazım hataları olabilir, kusura bakmayın.

@Jack&Jones Sorunun cevabı bu sebep-sonuç ilişkisinin içerisinden çıkaracağınız bağıntı ile çözebilirsiniz. Bu bir nevi bilinmeyen olan "x" değerini bulmak gibidir. Soru sormanızı yadırgamıyorum, sadece bilgi veriyorum. :cool:

@Qrtizon Senin için beklemek daha iyi olur. Zira bütçen düşük onu arttırmak için bir fırsat olacaktır.

@Jack&Jones Sorunun cevabı bu sebep-sonuç ilişkisinin içerisinden çıkaracağınız bağıntı ile çözebilirsiniz. Bu bir nevi bilinmeyen olan "x" değerini bulmak gibidir. Soru sormanızı yadırgamıyorum sadece bilgi veriyorum. :cool:

@Qrtizon Senin için beklemek daha iyi olur. Zira bütçen düşük onu arttırmak için bir fırsat olacaktır.
Hocam büyük konuşuyorsunuz etkilendim. :)

@Jack&Jones Sorunun cevabı bu sebep-sonuç ilişkisinin içerisinden çıkaracağınız bağıntı ile çözebilirsiniz. Bu bir nevi bilinmeyen olan "x" değerini bulmak gibidir. Soru sormanızı yadırgamıyorum, sadece bilgi veriyorum. :cool:

Yok hocam o bütçe sabit. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı